Студентка се съблече гола, иска да рови в "Къртицата"

share

Двадесетгодишната Кети Стоева избра нетрадиционен начин да изрази желанието си за участие в най-мащабното приключенско риалити в България –„Къртицата.”

Въоръжена с транспарант, студентката от Националната художествена академия, беше решила да се съблече, надявайки се така да впечатли продуцентите на предаването, съобщава Монитор. „Знам, че изпуснах кастингите, но по времето, в което се провеждаха, не бях в България и нямаше как да се явя на тях. Освен това съм голяма фенка на Гибона. След като разбрах, че и той ще участва, вече бях сигурна, че не може предаването да мине без мен“, разказа младата дама. Мацката заголи гръд извън стадиона на футболната среща Ботев – „Левски”.

За жалост на близо 20 000 хиляди фенове на терена и милионите пред екраните Кети не успя да свали дрехите си пред трибуните. „Когато тръгнах да се събличам, един полицай ме спря и ме предупреди, че ще ме арестуват за неприлично поведение и ще прекарам 24 часа в ареста”, сподели студентката. Въпреки това момичето успя да изпълни заканата си и се съблече пред стадиона на Ботев (Пловдив), а по време на мача, стоеше на трибуните с плакат – „Искам в „Къртицата”. Дали това ще впечатли продуцентите и има ли шанс Кети Стоева да влезе в „Къртицата” ще стане ясно в идните седмици.

Водещи новини

Още новини