Прокуратурата протестира мерките за неотклонение на двамата биячи на шофьора на туристически автобус

  • 27 юни 2024 15:47

  • 1548
  • 1
Прокуратурата протестира мерките за неотклонение на двамата биячи на шофьора на туристически автобус
© Булфото (архив)

Наблюдаващият прокурор от Районна прокуратура – Ловеч внесе протест до Окръжен съд – Ловеч с искане за отмяна на взетите от Районен съд – Луковит мерки за неотклонение спрямо двамата обвиняеми, причинили средна телесна повреда на шофьора на туристически автобус.

Прокуратурата настоява въззивната съдебна инстанция да отмени определението на Районен съд – Луковит, с което спрямо двамата обвиняеми са взети мерки за неотклонение парична гаранция в размер на 2000 лева и домашен арест  и  да бъдат задържани под стража.

Двамата извършители баща и син - С.П. и Р.П., са привлечени в качеството на обвиняеми за това, че  на 22.06.2024 г. около 15,30 часа на път LOV-1095, км.7+860 в землището на с.Карлуково, обл.Ловешка в съучастие, като извършители умишлено и по хулигански подбуди са причинили средна телесна повреда на А.А, съобщават от държавното обвинение.

Прокуратурата в Ловеч иска постоянен арест за двамата мъже, нанесли жесток побой на шофьор на автобус, превозващ туристи

Предстои Окръжен съд – Ловеч да разгледа делото по протеста на Районна прокуратура –Ловеч.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1548 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.27 | 17:02

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини