Осман Октай: Борисов ще представи кабинет само на ГЕРБ, ДПС ще го подкрепи

  • 27 юни 2024 17:07

  • 4980
  • 8
Осман Октай: Борисов ще представи кабинет само на ГЕРБ, ДПС ще го подкрепи
© Булфото (архив)

Борисов ще представи кабинет само на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ще получи подкрепа без коалиционно споразумение с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Единствената възможност е правителство с първия мандат, нови избори ще са с още по-ниска избирателна активност и дори може ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да се окаже първа политическа сила. Тази прогноза направи пред БНР политическият анализатор Осман Октай.

"Ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г държи на думата си и не приеме партньорство с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, би следвало в момента, когато се избере такова правителство, подкрепено от Движението за права и свободи, веднага неговия премиер и самият Борисов да си подадат оставките. Ако обаче се съгласят и приемат такава подкрепа, това означава, че всичко е било предварително договорено", посочи той.

Според него е възможно да се направи правителство на малцинството с възможен премиер от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Росен Желязков.

Журналистът Илхан Андай посочи голямата грешка на Доган и обяви: Започва процес по пречистване на ДПС

"Забелязвам всички симптоми в поведението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, когото наблюдавам от 2009 г. Не сме видели той да води нормални политически преговори. Борисов играе вабанк, рекетирайки както институциите, така и парламентарните групи и целия парламент. ... Ако падне кворумът в парламента, със 115 гласа може да се избере правителство на малцинството, подкрепено от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. После може да каже, че не е правил коалиция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а всеки може да подкрепя", обясни Октай.

Той прогнозира появата на политически проект на президента Румен Радев, който няма да изкара докрай мандата си.

"Ако се отиде есента на предсрочни избори и кризата продължи, може през пролетта той да излезе от президентството и да оглави партия", смята анализаторът. 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4980 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
????!!!

2024.06.28 | 21:06

8
А,КОЙ,КОЙ,КОЙ е Осман ?!

2024.06.27 | 22:19

7
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.27 | 21:14

6
НАТО Е ОКУПАТОР И УБИЕЦ НА НАРОДИ И ЦИВИЛИЗАЦИИ - КОРПОРАЦИЯ ОТ ФИРМИ НА САЩ И ЗАПАДНИЯ ВПК които СА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ГРУПИРОВКИ в ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЗАПАДА! ТЕ ЩЕ ВКАРАТ И СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ КОИТО МРАЗЯТ ВЪВ ВСЯКА ВОЙНА КОЯТО ПРОВОКИРАТ ЧРЕЗ ГРУПИРОВКАТА НАТО! ДАНО ДА ОСЪЗНАВАТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ НАТО САЩ НЕ ОХРАНЯВА НИКОГО, А ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАТО САЩ ВОЮВАТ ПО ПРИНУДА С ПОСОЧЕНИТЕ ЗА ВРАГОВЕТЕ ОТ САЩ. САЩ СПИРАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА ПОРЪЧАНО И ПЛАТЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ НАЛИЧНОТО СИ ПЛАТЕНО И СОБСТВЕНО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА УКРАЙНА БЕЗВЪЗМЕЗДНО И НЕ УМРАТ В УКРАЙНА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВПК НА САЩ. Е БАССИ ЗАЩИТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВИТЕ В НАТО ОТ САЩ. ТАКА НЕ СМЕ СЕ РАЗБИРАЛИ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО! ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ВЕДНАГА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО! ДА ИЗГОНИМ САЩ БАЗИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ГИ ГОНЯТ ОТ АФРИКА, МАЛА АЗИЯ И АЗИЯ!
ZZZ

2024.06.27 | 20:24

5
Другари, време е да си върнем държавата и да се освободим от робството. Нека помогнем на братушките да освободят Украйна и после да дойдат и тук с танковете и да ги посрещнем с питка и сол. Вечна дружба с СССР - БСП - ВЪЗРАЖДАНЕ. УРА , УРА, УРА..

2024.06.27 | 17:36

1
ГЕРБ НЯМА ШАНС ЗА КАБИНЕТ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМАТ 40 ДЕПУТАТА

2024.06.27 | 20:15

4
което значи, че първа сила ще са дпс?

2024.06.27 | 20:12

3
Как не му писна да се излага на този некадърен и тъп старец

2024.06.27 | 18:46

2
осман-врачката каза

Добави коментар

Водещи новини