Делян Добрев: България е на прага на политически инфаркт

  • 27 юни 2024 17:09

  • 5099
  • 31
Делян Добрев: България е на прага на политически инфаркт
© Булфото (архив)

Слушам внимателно колегите от ПП-ДБ (Продължаваме промяната-Демократична България) в последните 10 дни и единственото, което чувам е "Ха-ха, Бойко не може да направи кабинет". Това е толкова инфантилно, че не знам как да го коментирам...Какво стана с безспорните приоритети? Еврозона, Шенген, ОИСР, ПВУ, Оперативни програми, икономически растеж, доходи, заетост, сигурност? Това написа на страницата си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

"Нито дума! Само "Ха-ха, Бойко пак ще провали мандата". Има инфантили в ПП, но не са всичките. Останалите са саботьори. Саботират европейското развитие на България. С нови избори наесен ни тласкат умишлено и съзнателно към студената прегръдка на изтока. Така, както гушиха този изток с милиарди от петрол, газ и други далавери в продължение на години", посочва той.

"А в ДБ са просто кибици. Те отдавна нямат позиция за нищо, нито поемат отговорност за нещо. Те са като в детската игра на криеница в "къщичка", пише Добрев.

Кирил Петков: Пеевски започна “отстрел” на потенциални служебни премиери

"Казват, че преди човек да получи инсулт или инфаркт има редица симптоми. Тялото ти подсказва да вземеш мерки. Струва ми се, че и в политиката е така. Възраждане бяха първият симптом, Величие са вторият, наесен сигурно ще видим Меч, Щит, Рога, Копита... Единствено правителство сега на основата на безспортните приоритети може да ни спаси от предстоящия инсулт/инфаркт наесен", предупреждава Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5099 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
Гост пт младост.

2024.06.29 | 16:20

31
Като допълнение към 222. Отнеха ни евтината газ. Спряха ни нефта и ни задължават да купуваме по скъп нефт. Уж под предлог, че правят ДИВЕРФИКАЖИЯ . Ама тя се прави с други доставчици с ПО НИСКИ ЦЕНИ . Спряха ни металургията и сдга строителноъо желяьо 3-4 пъти по дкъпо.Ще ни построят нови два нлока , чиято цена ще е 4-5 пъти по висока от цената за киловат от зелените производства.

2024.06.27 | 22:19

30
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.27 | 21:31

29
ДЕЛЬОО , ПРОЗД ГЪ ЗОЛИЗНИК , КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНЕШ ХРАНИЛКАТА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ.
Кор

2024.06.27 | 21:22

28
Тия окосмени джуки.......
Бегай го лап.кай на Бочко

2024.06.27 | 21:15

27
И не квичи!

2024.06.27 | 21:08

26
НАТО Е ОКУПАТОР И УБИЕЦ НА НАРОДИ И ЦИВИЛИЗАЦИИ - КОРПОРАЦИЯ ОТ ФИРМИ НА САЩ И ЗАПАДНИЯ ВПК които СА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ГРУПИРОВКИ в ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЗАПАДА! ТЕ ЩЕ ВКАРАТ И СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ КОИТО МРАЗЯТ ВЪВ ВСЯКА ВОЙНА КОЯТО ПРОВОКИРАТ ЧРЕЗ ГРУПИРОВКАТА НАТО! ДАНО ДА ОСЪЗНАВАТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ НАТО САЩ НЕ ОХРАНЯВА НИКОГО, А ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАТО САЩ ВОЮВАТ ПО ПРИНУДА С ПОСОЧЕНИТЕ ЗА ВРАГОВЕТЕ ОТ САЩ. САЩ СПИРАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА ПОРЪЧАНО И ПЛАТЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ НАЛИЧНОТО СИ ПЛАТЕНО И СОБСТВЕНО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА УКРАЙНА БЕЗВЪЗМЕЗДНО И НЕ УМРАТ В УКРАЙНА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВПК НА САЩ. Е БАССИ ЗАЩИТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВИТЕ В НАТО ОТ САЩ. ТАКА НЕ СМЕ СЕ РАЗБИРАЛИ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО! ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ВЕДНАГА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО! ДА ИЗГОНИМ САЩ БАЗИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ГИ ГОНЯТ ОТ АФРИКА, МАЛА АЗИЯ И АЗИЯ!

2024.06.27 | 21:07

25
На есен може и до гражданска война да стигнем. Как не виждате, че на простолюдието ни омръзна да сме бедни, а вие ,,политическата класа,, да се съдирате да крадете.

2024.06.27 | 20:55

24
Добрев е политик от класа! Нещо във дефицит във останалите политически партии! Браво на Добрев!
ZZZ

2024.06.27 | 20:24

23
Другари, време е да си върнем държавата и да се освободим от робството. Нека помогнем на братушките да освободят Украйна и после да дойдат и тук с танковете и да ги посрещнем с питка и сол. Вечна дружба с СССР - БСП - ВЪЗРАЖДАНЕ. УРА , УРА, УРА..
ZZZ

2024.06.27 | 20:23

22
Другари, време е да си върнем държавата и да се освободим от робството. Нека помогнем на братушките да освободят Украйна и после да дойдат и тук с танковете и да ги посрещнем с питка и сол. Вечна дружба с СССР - БСП - ВЪЗРАЖДАНЕ. УРА , УРА, УРА..

Добави коментар

Водещи новини