Христо Иванов за Гешев: Вероятно стана нетърпим и за онези сили, които го крепяха на поста

  • 11 май 2023 10:34

  • 2567
  • 8
©

Това е важна политическа заявка, която с еползва с моята подкрепа. Въпросът е как това няма да се превърне в поредния празен опит при настоящия състав на ВСС. Трябва да започне да се конструира новия състав на ВСС, който може да се произнесе обективно по една такава инициатива, за да има тя резултат. Това заяви в кулоарите на парламента Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от коалици "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". 

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

След странния инцидент с Гешев, който повдигна въпросителни и съмнения за инсценировка, той вероятно стана нетърпим и за онези сили, които го крепяха на поста. Трябва са сме сигурни, че не става дума за освобождаване от един човек достигнал отвъд своята полезност. Ако на мястото на Гешев бъде назначен човек, например с профила на Сийка Милева, това няма да е съществена промяна.Въпросът е каква е идеята на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за това да променим Прокуратурата и ВСС. Чух, че тя каза и за конституционните реформи, което също е позитив. В очакване съм да чуя идеите им, посочи Иванов. 

По думите му идеята не е само смяна на някоя по-удобна фасада със същото съдържание.

Мария Габриел с първи думи! Ако оглави кабинет, първо ще поиска освобождаването на Гешев

Виждам отичтане на реалности. Искам да видя дали това включва съществени идеи за дълбока промяна в Прокуратурата и ВСС. Трябва да намерим начин да не отидем на изброи, да има правителство и да има съдебна реформа. Ние сме обявили ясно ограниченията, в които работим. Те не са неясни за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Решението е да продължим разговорите, за да има решения. Въпросът е не само да се направи политически жест, а да сме сигурни че това води до промяна, уточни Иванов. 

Той коментира и защо коалиция ПП-ДБ не отидоха на срещата с Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. "Вероятно дължа извинение на г-жа Габриел. Темата за това да присъстват всички лидери на срещата беше повдигната от мен. Не знам защо нещо,което беше въпрос на нормална координация, се е превърнало в такъв публичен сюжеет. Според мен трябва да се избягват тези неща. Надявам се, че такава среща ще има. Това не трябва да е протоколна среща. Ние не бива да се отказваме от усилията България да има правителство. Имайки предвид ограниченията, които имаме", отебляза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

На въпрос кой трябва да е новият главен прокурор, Иванов коментира: "Ние като политическа формация не можем да имаме фаворит за главен прокурор. Мой приоритет е да сменим системата, по която се избира и контролира главният прокурор". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2567 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2023.05.12 | 13:10

8
Иванов поне ти си умен,вярвашли на тези слухове бойкови.Нали ако каскета си замине трябва всички да бъдат в затвора.

2023.05.11 | 11:10

1
Гешев президент!!!

2023.05.11 | 21:54

7
Оле!
Петър

2023.05.11 | 20:44

5
Иванов също е нетърпим за хората, но няма отърване от него.

2023.05.11 | 21:54

6
Като конска муха е и смърди от лайната на които каца...
народен глас

2023.05.11 | 12:16

4
Пинокио отдавна сънува поста му
взеха му

2023.05.11 | 11:36

3
дъвката на тоя, сега кво ше прави ... ше си рови в носа мравояда

2023.05.11 | 11:26

2
Ти освен,че си нетърпим си непоносим и мерзост.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини