Спряха тока на Гешев по време на живо включване във "Фейсбук": Явно минаваме във форма на партизанска борба

  • 04 юли 2023 16:27

  • 6951
  • 0
Спряха тока на Гешев по време на живо включване във "Фейсбук":  Явно минаваме във форма на партизанска борба
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

По-рано днес бившият главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, който обяви и влизането си в политиката, отговаря на въпроси на журналисти и граждани на живо във "Фейсбук". Токът, обаче, внезапно спря.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 505

"Спряха тока целенасочено, защото според хората в това студио токът никога не е спирал. Токът е спрял от 14.30 до 16.30 за първи път в историята на това студио. Явно минаваме във форма на партизанска борба. Светят ,и с 4-5 телефона все едно съм на концерт. Това, което се случва, потвърждава, че страхът от нещата, които говоря е огромен, защото аз говоря истината и те знаят, че това е истината. Ясно е, че съм и единственият човек, който е извън системата и матрицата. Не мога да повярвам докъде стигнахме!", възкликна той.

Гешев влиза в политиката със "Справедливост за България", призова Борисов да си подаде оставката

“Странна” авария в системата на ЧЕЗ е причинила спиране на тока по време на излъчването ми на живо днес. Явно политическият боклук изпитва ужас от истината. Както видяхте, продължихме буквално с подръчни средства да излъчваме и да отговарям на Вашите въпроси. Още по-странно е, че токът дойде отново веднага след края на живото предаване. В него призовах Борисов да подаде оставка от заеманите от него постове поради липса на мъжество. А не да се крие и да го крият зад жени, деца и парламентарни комисии. След тази “внезапна” авария, спряла тока в огромен периметър в центъра на София, призовавам Борисов да се извини на хората за причиненото им неудобство. Този панически страх на мафията няма да ме спре да продължа напред в името на истината и справедливостта. Продължаваме заедно с моите съмишленици от родолюбиво-консервативно движение “Справедливост за България” и хората, изповядващи българските ценности в цялата страна", написа Гешев и благодари за огромната подкрепа.

Той качи и снимки от "случайната авария" и написа: “Случайна” авария? Ето снимки от запалената шахта на кръстовището на софийските улици “Раковски” и “Сливница”. Как така тази шахта бе запалена точно по време на моето живо предаване? Целият център на София е блокиран - трамваи, тролеи - всичко е блокирано! Борисов да даде обяснение защо се случва всичко това в контролирания от него столичен град! Днес цяла България разбра, че мафията изпитва неописуем страх от истината и справедливостта!".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6951 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини