Гешев влиза в политиката със "Справедливост за България", призова Борисов да си подаде оставката

  • 04 юли 2023 14:22

  • 10458
  • 1
© Facebook

Бившият главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във официално обяви влизането си в политиката със създаването на гражданското консервативно движение "Справедливост за България". 

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 505

То ще е основано на християнската етика и българските традиционни семейни ценности. "След като най-накрая бъде приета моята оставка, да застанем заедно с всички, които споделят тревогата за бъдещето на родината и децата ни в името на съхраняванрто на българската национална идентичност, истински патриотизъм под мотото: "Бог, отечество, семейство", добави Гешев, посочвайки че вярва в консервативните ценности, с които не забравяме корените си и ще оцелеем като нация. 

Той смята, че Народното събрание все още се крепи само и единствено, защото се е превърнало в убежище за имунитети. Гешев призова лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да се откаже от депутатския си имунитет. "Да си подаде оставката, аз я подадох след 30 години работа като прокурор, той да го направи след 15 години като политик, не е трудно. Ще живее по-добре, отколкото аз", добави бившият главен прокурор.

Гешев ще отговаря на въпроси на живо във Фейсбук

"Всички видяха, че решенията за съдбата на България се диктуват от чужди национални и корпоративни интереси. Това не може да бъде търпяно повече. Ако продължим да търпим, децата ни нямат бъдеще тук. Политическата върхушка е отговорна за проблеми като демографската катастрофа, за навлизането на практики, застрашаващи семейството и децата. Не ги интересува, че според Българската конституция бракът е между мъж и жена. Нашата средна класа се е превърнала в работещи бедни. Тези и преди тях унищожиха земеделското стопанство, превърнаха ни в потребители на вносна и скъпа храна. Те заличиха редица добри традиции и практики в българските образование и здравеопазване. Те върнаха мутренските години и ръста на битовата престъпност. Трансформираха милиардите национални активи, богатство, изстрадано от поколения българи", каза още той. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
10458 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЛУСТРАЦИЯ И КАСТРАЦИЯ НА РУСКАТА ПЕДЕРАЦИЯ

2023.08.05 | 18:18

1
В БЪЛГАРИЯ Я ИМА,Я НЯМА ЕДИН ФАЙТОН БЪЛГАРИ...ИБАН ИБАН ОФФФ... 13ВЕКА НЕ ВИ СТИГНАХА ЗА ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ В АДМИНИСТРАТИВНИЯТ ЦЕНТЪР,КЪДЕТО САШО ТАРАШО НА КОН ИЗ ДЕН В ДЕН ШИБА 240/те ДАШНИ БАБАЧКИ...ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО.ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД НЕМЕДЛЕНО ХИГИЕНИЗИРА ОАКАНОТО ДУПЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИ. ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ПЪК ПОСЛЕ:ЗАЩО НИ ПРЕЗИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО?... И ПИТАМЕ, ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МИЛИОНИ ГНУСНИ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ,ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ХРАНА СА ЕКСКРЕМЕНТИТЕ НА РОСИТЕ...ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ИБАН ОФФФ... КЪДЕ ДЯНАХТЕ СТИХОВЕТЕ НА ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА,ЗА КОИТО ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ ЗАМАЛКО ДА ГО СМЕЛЕТЕ НА КАЙМА И ДА ГО ИЗЯДЕТЕ НА КЮФТЕТА!?...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини