ВСС ще обсъди натиск върху членовете му и „Осемте джуджета“

  • 06 юли 2023 06:58

  • 1128
  • 1
ВСС ще обсъди натиск върху членовете му и „Осемте джуджета“
© Булфото (архив)

Няколко важни теми очакваме от заседанието на Висшия съдебен съвет днес.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 505

Министърът на правосъдието Атанас СлавовАтанас СлавовАтанас Славов е юрист-конституционалист. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на правосъдието в включи в дневния темата за опита за натиска върху членовете на ВСС, инициирали предложението за предсрочно освобождаване на Иван Гешев.

Ще се обсъжда и участието на магистрати в случая „Осемте джуджета“. Очаква се да бъде разгледано предложението за спиране на процедурата за избор на нов главен прокурор.

Според министъра изборът трябва да се случи след съдебната реформа и конституционните премени.

Сарафов разобличава двама спецпрокурори по казуса "Осемте джуджета"

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1128 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЛУСТРАЦИЯ И КАСТРАЦИЯ НА РУСКАТА ПЕДЕРАЦИЯ

2023.08.05 | 18:19

1
В БЪЛГАРИЯ Я ИМА,Я НЯМА ЕДИН ФАЙТОН БЪЛГАРИ...ИБАН ИБАН ОФФФ... 13ВЕКА НЕ ВИ СТИГНАХА ЗА ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ В АДМИНИСТРАТИВНИЯТ ЦЕНТЪР,КЪДЕТО САШО ТАРАШО НА КОН ИЗ ДЕН В ДЕН ШИБА 240/те ДАШНИ БАБАЧКИ...ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО.ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД НЕМЕДЛЕНО ХИГИЕНИЗИРА ОАКАНОТО ДУПЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИ. ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ПЪК ПОСЛЕ:ЗАЩО НИ ПРЕЗИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО?... И ПИТАМЕ, ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МИЛИОНИ ГНУСНИ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ,ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ХРАНА СА ЕКСКРЕМЕНТИТЕ НА РОСИТЕ...ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ИБАН ОФФФ... КЪДЕ ДЯНАХТЕ СТИХОВЕТЕ НА ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА,ЗА КОИТО ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ ЗАМАЛКО ДА ГО СМЕЛЕТЕ НА КАЙМА И ДА ГО ИЗЯДЕТЕ НА КЮФТЕТА!?...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини