Прокурорската колегия решава дали да освободи Гешев и като магистрат

  • 05 юли 2023 07:54

  • 676
  • 1
Прокурорската колегия решава дали да освободи Гешев и като магистрат
© Булфото (архив)

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет решава днес казуса със статуса на бившия главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 505

Миналата седмица той поиска ВСС да го освободи от системата. Гешев твърди, че след предсрочното прекратяване на мандата му е подал оставка.

Спряха тока на Гешев по време на живо включване във "Фейсбук": Явно минаваме във форма на партизанска борба

От Прокурорската колегия обаче са категорични, че оставка на Гешев не е разглеждана, а само заявление, чен от е не желае да бъде възстановен като редови обвинител.

Във ВСС се чуха мнения, че за да бъде освободен от системата, Гешев първо трябва да бъде назначен като прокурор, а самият той не е поискал това, коментират от Съвета. Вчера Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във обяви, че създава патриотично движение на име „Справедливост за България“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
676 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЛУСТРАЦИЯ И КАСТРАЦИЯ НА РУСКАТА ПЕДЕРАЦИЯ

2023.08.05 | 18:19

1
В БЪЛГАРИЯ Я ИМА,Я НЯМА ЕДИН ФАЙТОН БЪЛГАРИ...ИБАН ИБАН ОФФФ... 13ВЕКА НЕ ВИ СТИГНАХА ЗА ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ В АДМИНИСТРАТИВНИЯТ ЦЕНТЪР,КЪДЕТО САШО ТАРАШО НА КОН ИЗ ДЕН В ДЕН ШИБА 240/те ДАШНИ БАБАЧКИ...ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО.ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД НЕМЕДЛЕНО ХИГИЕНИЗИРА ОАКАНОТО ДУПЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИ. ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ПЪК ПОСЛЕ:ЗАЩО НИ ПРЕЗИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО?... И ПИТАМЕ, ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МИЛИОНИ ГНУСНИ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ,ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ХРАНА СА ЕКСКРЕМЕНТИТЕ НА РОСИТЕ...ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ИБАН ОФФФ... КЪДЕ ДЯНАХТЕ СТИХОВЕТЕ НА ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА,ЗА КОИТО ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ ЗАМАЛКО ДА ГО СМЕЛЕТЕ НА КАЙМА И ДА ГО ИЗЯДЕТЕ НА КЮФТЕТА!?...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини