Меглена Кунева: Никога не съм била Пръмова!

share

Меглена Кунева никога не е използвала името Пръмова, дори в първите години от брака си с Андрей Пръмов. Това каза пред БТВ социологът Цветозар Томов, който се яви от името на лидера на „България на гражданите“ за право на отговор на лидера на РЗС Яне Янев.

Във всяко свое участие по телевизионните студиа той нарича Кунева Пръмова. По време на участието на Томов беше излъчен и видеоклип, в който самата Меглена Кунева отговаря на въпроса, че никога не е носила името на съпруга си. "Бях много привързана към баща си и не исках да си сменям фамилията, това никога не е било проблем в моето семейство. А иначе мога да обичам когото си поискам и да се оженя за когото си поискам", отсича Кунева.

Преди 1989 г. кариерата на Меглена Кунева е свързана само с работата в БНР, каза Томов. Тя никога не е работила в казионния Комитет за защита на правата на човека, единствената връзка е нейно интервю с Велко Вълканов. Цветозар Томов остро разкритикува противниците на партията на Кунева за прозвището „Пръмовица“. Това се прави, за да подчертаят че политиката е мъжка работа.

„Всъщност всичко е свързано с изявлението от тази неделя на „България на гражданите“, които гарантираха, че няма да влизат в коалиция нито с ГЕРБ, нито с БСП и е извън политическия картел“, категоричен е Томов. Това очевидно не се харесва, но на политиците не може да бъде разрешено да преминават всички граници на черния ПР, добави социологът.

Водещи новини

Още новини