Денят е добър за начало на важни дела

  • 25 януари 2024 05:51

  • 3980
  • 0
Денят е добър за начало на важни дела
© Pixabay

Луната е в Лъв от 09:38ч до 21:12ч на 27 януари

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е подходящо за веселие. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 17:01ч

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко.

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви. Внимателно трябва да се четат и изучават свещените текстове. Следете какво ви се случва през деня, към какво ви призовават, накъде ви отвеждат обстоятелствата.

Възможно е някои хора да изпитат тъга, меланхолия. Денят често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не се ядосвайте, не влизайте в спорове, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов.

Днес може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти.

Очите сега са особено чувствителни, старайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. Способства комуникацията на всички нива.

Следва 15 лунен ден от 17:01ч на 25 януари до 18:07ч на 26 януари

Денят е труден и сложен, със силна енергия като предния ден. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен.

Пълнолуние в знак Лъв в 19:54ч

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3980 0

Свързани новини

Водещи новини