Денят носи вибрациите на светлина, чистота, мир и хармония

  • 28 декември 2023 06:03

  • 3763
  • 0
Денят носи вибрациите на светлина, чистота, мир и хармония
© Pixabay

Марс квадратура с Нептун изисква предпазливост. Но Венера, в хармония с Плутон, е в състояние да дава любов и да поръсва материални ценности с щедра ръка. Време за подаръци.

Луната е в знак Рак до 02:24ч на 29 декември.

В този момент ни е нужна комфортна обстановка и уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за грижи и занимания със семейството, дома и близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания сега са по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението често е променливо и нестабилно. Не е най-добрият период за вземане на решения и лекомислени действия.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Увеличава се апетита.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 18:08ч

Енергията на този лунен ден олицетворява кардинален преход и трансформация, сякаш пеперуда се ражда от пашкул, разпервайки крехките си крила. Символи на деня са Пеперуда, Гълъб, Стълба към небето. Тези символи имат положително значение, дарявайки лунния ден с вибрации на светлина, чистота, мир и хармония. 16 лунен ден е период за обновление и възстановяване на силите след наситените с енергия предишни дни. Денят е подходящ за пасивна почивка, четене на книга, разходки, общуване с близки.

Нежелателно е да започвате големи неща - може да не ви достигне енергията, за да ги завършите. По-добре се заемете с по- прости, по-малки задачи. В същото време не трябва да заемате активна позиция и да се опитвате да правите колкото е възможно повече в този ден. Не се препоръчва на работното място да проявявате съревнование и настойчивост. Добър ден за себеизразяване и самоусъвършенстване.

Отложете решаването на важни или мащабни работни въпроси за по-активно време от лунния цикъл. По-добре да вършите рутинни и спокойни задачи. През този период е подходящо да се търсят нови бизнес партньори, инвеститори. Това е благоприятно време за хората на творческия труд. Благоприятно време за пътуване. Луната подкрепя всяко пътуване.

Неутрално време за парични транзакции. Допускат се малки заеми, заеми на малки суми, текущи разходи. Не бива да оперирате с големи суми - теглене на много пари, инвестиране в проекти, правене мащабни покупки. Неблагоприятно време за покупки.

Домакинство:16 лунен ден е подходящ за домакински задължения. Направете само леко почистване, украсете къщата, почистете я от ненужни неща. Не трябва да започвате големи ремонти, пренареждане на мебели или общо почистване - тежката физическа активност през този период е нежелателна. Може да презасадете домашните си цветя.

Комуникация. Денят е подходящ за всякакъв вид комуникация. Хората през този период като цяло излъчват позитивна и положителна енергия. Това е подходящ момент за създаване на нови връзки.

Общуването с любимия човек ще бъде приятно и лесно. В никакъв случай не трябва да се допуска кавга - хармонията трудно ще бъде възстановена, за продължително време. Интимна близост не се препоръчва - по-добре е да изчакате по-активно време на лунния цикъл.

Следва 17 лунен ден от 18:08ч на 28 декември до 19:14ч на 29 декември

Хороскоп за януари

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3763 0

Свързани новини

Водещи новини