Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

  • 22 юли 2024 08:48

  • 2731
  • 0
Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли
© pixabay/Ивелина Пенчева

Астро-аспекти

На 22 юли Меркурий квадратура Уран

На 22 юли Слънце в тригон с Нептун

На 22 юли Марс в тригон с Плутон

На 22 юли Слънцето влиза в Лъв

На 23 юли Слънце в опозиция с Плутон

На 25 юли Меркурий влиза в Дева

на 26 юли Слънце секстил Марс

Луната през седмицата преминава в знаците –  Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 23, 25 и 26 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 22, 23, 24, 26, 27, 28 юли 

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

23.07. 12:59 - 23.07. 16:24
25.07. 17:33 - 25.07. 17:53
27.07. 01:16 - 27.07. 20:24

Овен – Ще имате достатъчно сила, амбиция и издръжливост за решаване и на най-трудните задачи през тази седмица. Звездите ви предоставят голяма доза благоприятна енергия, канят ви да я използвате по различни начини. Винаги ще намерите най-бързия и добър начин за решаване на проблеми и изпълнение на задачи. Бъдете особено внимателни, защото човек от противоположния пол може да изтълкува погрешно приятелските ви жестове и след това да ви шокира с открито предложение.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Телец – Ще се почувствате изпълнени с много енергия, но разсеяни и със затруднено фокусиране. Ще се създаде напрежение, свързано с отношенията с много важен за вас човек. Всъщност ще има дисбаланс между това, което давате и това, което получавате в замяна. Краят на седмицата е добър и за прекарване сред природата, домакински ремонти и семейни задължения. Уикендът ви носи промяна и нови предизвикателства, от които повечето ще бъдат положителни.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Близнаци – Вашите инициативи, действия и решения на работното място ще генерират положителни промени в тази област. Ще успеете да намерите сили да промените много от нещата, които ви развалят настроението и ще преследвате мечтите си, особено професионалните, с нов ентусиазъм. Може би някои условия на работа ще се променят към по-добро и това определено ще повиши задоволството ви. Уикенда ще донесе повече спокойствие, за да може да се насладите на почивка с любимите хора и споделяне на мигове на интимност. 

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – Транзитът на Марс в 12-тия ви дом може постоянно да ви създава нервност и напрежение заради миналото. За отделни представители на знака емоционалните проблеми от минали дни могат да изскочат като призрак от кутия и да ви преследват в ежедневието ви, така че просто да нямате мира. Най-добре би било да се фокусирате върху днес, тук и сега и да избягвате миналите неща. Някои Раци могат да имат здравословни проблеми със стомаха и храносмилането, така че внимавайте за диетата си.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв – Като цяло тази седмица изисква от вас спокойствие, търпение и здрави нерви. Всяко напрежение може да се отрази и пренесе в любовната ви връзка. Опитвате се да останете оптимисти, като избирате да се съсредоточите върху положителни събития, да планирате бъдещето си. Някои Лъвове ще получат силно вдъхновение, когато става въпрос за работа и кариера. Някои безработни пък сега може да получат предложение за работа, което ще ги изненада. Ситуациите в  любовта са променливи, така че прибързаните решения не се препоръчват.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Дева – Възможно някои факти в живота ви да се променят или да получите някаква информация, която да ви накара да преоцените някои решения, които сте взели за живота си. Предстоящата седмица ви обещава вълнуващи запознанства чрез кръга от приятели, а новите хора, които ще влязат в живота ви, е много вероятно да събудят най-оптимистичните ви чувства и най-позитивните ви мисли. В любовния ви живот също има интензивен фон и може да започне обещаващ флирт с партньор или човек, с когото се движите в едни и същи професионални среди. 

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Предстои ви много важна седмица, в която трябва да пренаредите приоритетите си и да се съсредоточите изцяло върху целите си. Ще бъдете издръжливи и ще имате достатъчно търпение, за да можете да изпълните дори онези задачи, които са много трудни или изискващи умствено натоварване. Тъй като работната седмица ще бъде белязана от много дейности, вече в петък ще сте малко по-уморени от обикновено. През уикенда не се занимавайте с работа, а по-скоро се съсредоточете върху дома, семейството и хората, които обичате.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион – Вашата силна воля ще ви помогне да излезете от емоционалната безизходица, докато на по-практично ниво ще намерите решения на семейни проблеми. В сферата на работата и като цяло в професионалния ви живот има много възможности за напредък и развитие през този период, но ще разберете, че зад усмивките на някои хора около вас се крие завист към вашите успехи и че те често се състезават с вас с коварни средства.  Страстта и силните емоции доминират в любовния ви живот.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Стрелец – Някои нови планове може да дадат плод, а на хоризонта се задават нови предложения. Това е много важен период, а късметът ще е благосклонен към вас. Ако се появят битки и напрежение във вашата среда, определено ще трябва да ги управлявате, като избягвате фронталната атака. Намирате умни и вдъхновени решения, за да свършите всичко и така печелите уважението и признанието на всички. Транзитът на Марс във вашия партньорски дом може да качи градусите и да създаде различни проблеми в личните ви отношения.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог –  Може да бъдете наранени вътрешно, но ако поставите логиката си на преден план, ще разберете, че нямате опции. Ако искате да се развивате и да вървите напред, трябва да оставите зад себе си всеки и всичко каквото и да ви тежи. Само по този начин ще имате абсолютен контрол над живота и избора си. Някои финансови проблеми ще ви накарат да се чувствате несигурни за бъдещето. Има вероятност да започне интензивен флирт между вас и някой, когото често срещате на местата, където се движите. 

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – Вашият емоционален живот показва някои признаци на подобрение в началото на седмицата и ще видите как отношенията ви променят формата си и вие и вашият партньор преминавате в нова фаза. В по-личен план трябва да започнете да се грижите повече за здравето си и да не оставяте на случайността ситуации, които можете да предотвратите. Освен това трябва да се погрижите и за спокойствието си и да се опитате да изоставите безсмислените и ненужни тревоги и фобии. 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Риби – Нормално е да се чувствате малко като изгубени, дори страх от несигурност. Транзитът на Марс се случва във вашия четвърти дом – на дома, семейство, така че вероятно постоянно ще ви изнервя, защото не е най-доброто място за него. Енергията ще бъде наелектризирана и обезпокоителна, което може да предизвика несигурност и дисхармония в семейството ви или с интимен партньор. Отделните представители на знака трябва да внимават как и с кого си общуват и какво си говорят.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2731 0

Свързани новини

Водещи новини