Денят и новата година започват под аспекти на щастието и благополучието

  • 01 януари 2024 08:08

  • 6133
  • 0
Денят и новата година започват под аспекти на щастието и благополучието
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Първият аспект, в който започва новата година е под влиянието на хармоничният земен тригон на Луната в Дева и Юпитер в Телец, следван малко по-късно от тригона на Слънцето и Луната. Тези тригони носят социални успехи и материални придобивки. Аспекти на щастието като цяло, здраве, благополучие, успех в живота, жизненост и хармония във взаимоотношенията.

Луната е в знак Дева до 02:48ч на 3 януари

Дните на Дева правят хората повече практични, разумни, да проявяват склонност към ред и педантичност. Предимство има конкретният и прагматичен подход. Това е най-доброто време за изпълнение на задълженията, да се подредят нещата. Подходящо време за рутинна и еднообразна работа. Много повече внимание се обръща на малките неща и детайлите. Зачестяват споровете, отправят се повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Добро време за основно почистване на дома.

Годишен хороскоп за 2024 г.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 22:26ч

20-ият лунен ден принадлежи към третата лунна фаза. Ден за алхимия на духа. Символ на този ден е орела. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размисъл, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат тези, които работят колективно, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте сцените на ревност и неразбирателство в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако осъществите ново познанство, възможно е този човек да стане най-добрият ви приятел или общуването ви може да се превърне в нещо повече. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става неговото изчистване. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата притежава в този момент целeбни свойства.

Следва 21 лунен ден от 22:26ч на 1 януари до 23:27ч на 2 януари

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6133 0

Свързани новини

Водещи новини