Денят носи тежка, напрегната и опасна енергия

  • 31 декември 2023 06:31

  • 7836
  • 0
Денят носи тежка, напрегната и опасна енергия
© Pixabay

Луната е в знак Лъв и от 07:19ч до 13:54ч се движи на празен ход.

Енергийният потенциал е висок. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

В 13:54ч Луната преминава в знак Дева до 02:48ч на 3 януари

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 21:23ч

Смята се, че денят носи тежка, напрегната и опасна енергия. Енергията на 19-ия лунен ден е фина, но силна, като паяжина, и участва в процесите на сътворението, където всички живи същества са свързани с една нишка. Символ на деня е паякът. 19-ият лунен ден образува невидима връзка на процеси, събития и хора във времето и пространството. 
Този лунен ден носи негативна енергия. Често една небрежна дума или поглед са достатъчни, за да ви поставят в средата на конфликт. Не се поддавайте на провокации и не провокирайте другите сами. 

Ден на нашите заблуди и грешки. Хората сега са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства. За предпочитане е да се минимизират контактите. Пазете се от пияни хора, както и от хора под въздействието на наркотични вещества, тъй като те могат да причинят не само морални, но и физически щети.

Годишен хороскоп за 2024 г.

Желателно е свещ да гори в къщата през целия ден. Полезно е вътре в себе си да се покаете за неправедни мисли и действия и мислено да поискате прошка. В този ден е добре да се пречисти всичко материално и духовно: душа, съвест, мисли, тяло, дом. Най-подходящото време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. 

Следва 20 лунен ден от 21:23ч на 31 декември до 22:26ч на 1 януари

Енергията на лунния ден се сменя и става по-благоприятна. Ден на духовна трансформация. Енергията на този лунен ден ни дава сили за духовно израстване. Хората стават по-общителни и отворени и това може да се използва за създаване на нови запознанства, укрепване на стари връзки и установяване на приятелски контакти. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7836 0

Свързани новини

Водещи новини