В този ден външният свят е отражение на вътрешния

  • 23 юли 2024 07:11

  • 3789
  • 0
В този ден външният свят е отражение на вътрешния
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Водолей до 16:24ч

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

Луната е на празен ход от 12:59ч до 16:24ч. Да не се предприема нищо важно, не се препоръчва да се купуват важни неща.

В 16:24ч Луната преминава в знак Риби, където ще остане до 17:53ч на 25 юли

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се употребява в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен вреден ефект върху организма.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 22:35ч

Днешният ден ни служи като огледало. Това е денят, в който в околния свят и в хората около нас виждаме собственото си отражение. Предизвикателен ден, пълен с уроци и мъдрост.

Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако ви благодарят или похвалят за нещо, това означава, че сте в хармония със света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо. Приемайте посланията на Вселената, за да разберете повече за себе си.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не се допускат такива отрицателни. Сега лесно се изпада под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото води до заболяване на бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Хубаво е по-малко да се спи. Силните аромати сега са опасни. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.  

На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 22:35ч на 23 юли до 22:59ч на 24 юли

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3789 0

Водещи новини