Съдбата на този ден може да ви подложи на различни изпитания

  • 21 юни 2024 05:49

  • 2292
  • 0
Съдбата на този ден може да ви подложи на различни изпитания
© pixabay

Луната е в знак Стрелец до 02:10ч на 22 юни

През периода на Луната в Стрелец човек може да почувства желание да действа или да взема решения бързо и енергично. Това е време на висока активност, инициативност и търсене на нови възможности. През този период е трудно да стоите на едно място или да се фокусирате върху детайлите. Това е време на непрекъснато движение и развитие и който дори малко намали темпото и излезе от дистанцията, трудно ще постигне целта си. Стрелецът е знак на оптимизма, висшето знание, целите, пътуванията, откровенията и философията и когато Луната е в този знак, ние сме свободни да изследваме умовете си и да видим как можем да станем нещо повече, отколкото сме.

В тези дни настройката е преобладаващо оптимистична и идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Време е да помислите за бъдещето и да направите първите стъпки към сбъдването на мечтите си. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 21:12ч

Денят има силна енергия като предния ден, но е труден и сложен. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо изразходва сили. Неблагоприятно време в много отношения, в което човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Трябва да слушате ума си, а не да следвате чувствата си.

Хармонията и балансът са основните задачи на този ден

Всички неща започнати днес са обречени да срещат препятствия и да се „смесват” с отрицателна енергия. Бъдете предпазливи и внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин. Луната е на върха на своя пик. Това време носи прилив на енергия, но много своеобразна. Заедно с това идва и усещането за напрежение и нестабилност, така че сега е много важно да знаете границите си и да си давате сметка за всяко действие. В петнадесети лунен ден също се препоръчва да упражнявате самоконтрол и умереност по въпроси, които могат да доведат до емоционални или финансови последици.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти. Запазвайте спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Бъдете по-внимателни към околните.

Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо излишно и без специална нужда, особено избягвайте да влизате в дълги и празни разговори. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Ако се поддадете на тъмни желания, тогава останалата част от месеца, а понякога дори и животът ви, ще се превърне в поредица от препятствия, борба със себе си. Поводи за радост практически трудно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се влиза в конфликти с близки хора, ако държите на отношенията.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 21:12ч на 21 юни до 22:10ч на 22 юни


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2292 0

Свързани новини

Водещи новини