Желателно е да се прекара денят в мир и уединение

  • 06 януари 2024 06:28

  • 2860
  • 0
Желателно е да се прекара денят в мир и уединение
© pixabay

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 23:10ч на 7 януари.

Активират се процесите формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Постепенно започва да се натрупва напрежение. Хората ще са по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:37ч на 6 януари до 03:46ч на 7 януари

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Правете всичко бавно, не бързайте. В този ден хората не кипят от енергия, чувстват известен мързел и апатия. 

Избягвайте всяка активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Следете знаците през деня и ги възприемайте като указание за нещо. 

Емоционалното оръжие на всяка зодия

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. 

Бърз секс сега не се препоръчва. Подходящ е чувственият и бавен секс. Може да създадете романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовна игра да се пие малко червено вино, после започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2860 0

Свързани новини

Водещи новини