Денят е подходящ за творчески дейности и благотворителност

  • 02 януари 2024 05:57

  • 3368
  • 0
Денят е подходящ за творчески дейности и благотворителност
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Дева до 02:48ч на 3 януари

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Едни от най-характерните минерали отнасящи се към знак Дева са тигрово око и турмалин.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:27ч

Денят има мощна положителна енергия. Ден за творческа дейност и благотворителност. Разкриват се потенциалните възможности на човек. Основните характеристики - доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения. Също така и за духовна работа.

Даже и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Сега лесно ще успеете да се откажете от лошите навици, ако пожелаете. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятърът. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. В 21 лунен ден става преобразуване на вътрешната структура на човека.

Седмичен хороскоп от 1 до 7 януари

Добре е да се срещнете със стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте обаче изясняване на отношения. Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Следва 22 лунен ден от 23:27ч на 2 януари до 00:28ч на 4 януари

Меркурий излиза от ретроградност, но още няколко дена ще бъде стационарен преди да тръгне в директен ход. Така че остават в сила характеристиките.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3368 0

Свързани новини

Водещи новини