Социологът Евелина Славкова: С оставката на Гешев ГЕРБ-СДС правят опит разговорът с ПП-ДБ да продължи

  • 11 май 2023 17:55

  • 1780
  • 19
Социологът Евелина Славкова: С оставката на Гешев ГЕРБ-СДС правят опит разговорът с ПП-ДБ да продължи
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Виждаме два поредни опита на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да водят преговори с "Продължаваме промяната – Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", дори бих ги окачествила като жестове. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ социологът Евелина Славкова по повод номинацията на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова за министър-председател с първия мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и направената от нея заявка да поиска оставката на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

Габриел е близка до профила на политиците от ПП - ДБ, ходът с искането на оставката на Гешев също е в тази посока на търсене на сближаване, защото това е една от големите цели на ПП – ДБ. Това е опит разговорът са продължи, добави Славкова.

Засега изглежда, че няма да стане, по-скоро се доближаваме до възможността да се реализира първият мандат с подкрепата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Това поставя ПП - ДБ в неизгодна позиция. Ще е интересен моментът, когато трябва да обяснят защо няма да участват във властта, че ще реанимират ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ще вкарат в управлението през задния вход ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ИТН, заяви социологът.

Това не е жест, а знак на доминантност - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в мачка ПП - ДБ с тези ходове. С кандидатурата на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в искат да покажат, че са нещо повече от опонентите си, посочи историкът и политически анализатор Кристиян Шкварек.

Бях песимист, но в в момента по-скоро в момента виждам как се начертава краят на революцията, добави той.

Мария Габриел с първи думи! Ако оглави кабинет, първо ще поиска освобождаването на Гешев

При всяко положение ПП-ДБ са в губеща позиция. Ако получеха подкрепа за втория мандат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, те ставаха заложници на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а ако се отиде на нови избори, дистанцията между първия и втория ще се увеличи. Може би по-изгодната позиция за тях беше да влязат в колаборация с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и да направят кабинет, за да избегнат горните две ситуации, коментира Евлина Славакова.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в инкасират някаква загуба от това, че ще влязат в колаборация с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Но от гледна точка на това, че си победител и че си съставил правителство, може би това няма да е толкова неизгодно за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Може би печеливши в най-голяма степен ще са "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Те играят много добре своята игра, отбеляза Слакова.

Загуби ще инкасират всички участници в такава тройна или четворна коалиция. Те ще инкасират загуби, защото се намират в центъра и ще понасят критики и отляво, и отдясно. Ако предприемат много консервативни мерки, ще търпят критики и ще наливат вода в мелницата на ПП – ДБ, а ако предприемат много либерални мерки, ще търпят критики и ще наливат вода в мелницата на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Това е проклятието на това да нямаш идеологически облик, каза Кристиян Шкварек.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1780 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
ПО-ПРОСТО Е

2023.08.25 | 11:49

18
НАЛАПАХА ГО ЦЕЛИЯ НА МАН ГАЛА :)

2023.08.25 | 11:50

19
РАТАИ И ПРОСТИ ТУТКИ :)
НАЯДЕ ЛИ СЕ С Г О ВНА?

2023.05.12 | 23:23

17
РАТАИ И ПРОСТИ ТУТКИ! ТОВА СТЕ БЕ, ИЗ РОДИ! ДА ВИ Е ВА МАЙКАТА МРЪСНА БЪЛГАРСКА!

2023.05.11 | 23:48

16
Нито ПП, нито БСП ще подкрепят ГЕРБ. Що за политолози са щом това не разбраха?
време е

2023.05.11 | 18:18

1
на България е време за Възраждане

2023.05.11 | 21:49

15
Ми бъзроди се де , не бъди тъп!
ТУРЯМ

2023.05.11 | 19:33

8
ТИ ГО , КЪСОПИШ!!!!

2023.05.11 | 21:07

13
Когато Боко напусне политиката и краденето спре, нещата ще потръгнат.
дали?

2023.05.11 | 21:48

14
Ще бъде заменен с новатори в кражбите като Кико и Асеня...

2023.05.11 | 21:05

12
1 Закон на Мойсей ми дава Право -всеки социолог или политик който ме излъже да му пръсна мозъка без да нося Наказателна отговорност !

2023.05.11 | 21:02

11
Социлог - това ти вменява че си тъп и прост и ти промива съзнанието за да ти вмени мислене в посока за която са му платили от някоя партия ...

2023.05.11 | 20:30

10
ПП- ДБ кога са били в печеливша позиция,виновниците за финансовия произвол дефицити,заеми с избиратели лапнишарани.От шарлатани сега да ги молят,е потрес е.
Иванчо съм

2023.05.11 | 19:51

9
Хората изнемогват тия колкото са останали заради стари Полит.
Пююууууу

2023.05.11 | 19:33

7
Пюююуууууууу

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини