Кадиев: БСП трябва да се откъсне от наследството, което остави Станишев (видео)

  • 09 октомври 2014 09:19

  • 3157
  • 3
Кадиев: БСП трябва да се откъсне от наследството, което остави Станишев (видео)
©

Преференциалният вот е пълен успех. Това обяви в сутрешния блок на ТВ7 Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от „БСП лява България“.

Относно протестите срещу Бат Сали той коментира: „Бат Сали беше депутат от предишния парламент и беше изключително дисциплиниран. Те могат да протестират срещу начина на раздаване на мандатите, но се надявам, че това не е някакъв расистки протест, защото това ще ни върне много назад“.

На въпрос дали смята, че лидерът на столетницата Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно трябва да подаде оставка от поста си, Кадиев отговори: „Аз не мисля, че Миков трябва да подаде оставка. Той е председател от месец, а за месец и самият Господ Бог да слезе не може да промени това, което ни остави Станишев“.

„БСП трябва да се откъсне от наследството, което остави Станишев“, категоричен е Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

За да бъда силен депутат, зад мен трябва да има силна партия. БСП не е силна партия. С 39 депутатски места, за каква силна партия говорим, недоумява той.

Ние сме алтернатива на ГЕРБ и отиването в обща коалиция веднага ни прави на едно ниво и вече не сме алтернатива, тогава друг става алтернатива, допълни социалистът.

Последвайте канала на

3157 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.10 | 20:23

3
Zashtitnika na ciganite i vodach na gei-paradcheto,pak se osra !To s taia turska familia osven da si pederast za drugo ne stavash !

2014.10.10 | 20:23

2
tiz e po dobre ot boiko dartata kurva

2014.10.10 | 20:23

1
В какво се изразява вашата алтернатива. Най-вероятно- ние вече сме много богати, моля никой да не ни закача.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини