Георги Кадиев търси подкрепа от Първанов за изборите

  • 22 юни 2011 09:01

  • 1213
  • 1
Георги Кадиев търси подкрепа от Първанов за изборите
© Булфото

"Искам среща с президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, за да получа неговата подкрепа на местните избори в София." Това каза кандидатът за кмет на БСП за София Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в в "Бодилник" по TV7.

На въпрос дали е готов да се кандидатира за президент, ако бъде номиниран за такъв Кадиев отговори: "Нека партията ми постави този въпрос и да ми го постави сериозно. Нелогично е първо да отговарям в студиото, а после да го обсъждам с партията."

"Според мен президентът на България трябва да символизира почтеност, некорумпираност, да има визия за страната. Докато не бъда запитан за визията на България, как да бъда кандидат", запита реторично Кадиев.

"Държавният глава трябва да символизира единството на България, а аз искам да символизирам единството на София. Аз съм кандидат-кмет и моята цел е много ясно дефинирана. Интересувам се БСП да има свой ясно идентифициран кандидат за президент, да има ярка и ясна физиономия на изборите", категоричен е Кадиев.

Социалистът потвърди, че ще представи екипа си през следващата седмица. "Единственото условие, което поставих на всеки един от хората е да се идентифицират сега, а не след изборите. Казах им: " Ако искате да сте заместник-кметове излизате сега". Нека ви ровят в мръсното бельо и ако намерят нещо да можем да реагираме", коментира Кадиев.

 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1213 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2011.08.09 | 19:43

1
Стига с тоя галош комунистически.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини