Кадиев: Порнография е увеличение на пенсиите с 10 лв.

  • 08 юни 2011 16:33

  • 2263
  • 3
Кадиев: Порнография е увеличение на пенсиите с 10 лв.
© Булфото

Представителите на БСП отново са потвърдили принципната си позиция пред президента, че са против финансовия пакт за стабилност.

След срещата Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, кандидат-кмет на БСП, заяви, че от колкото повече неща се откажат управляващите от идеите за промени в Конституцията и въвеждането на финансовия пакт за стабилност, толкова по-добре.

„Считаме, че правителството по този начин се опитва да се прави едва ли не на католик повече от папата. Няма нито едно европейско изискване – да бъдат въвеждани такива ограничения за размера на начина на промяна на данъчните ставки или размера на разходите, като процент от БВП. Считам, че министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи до голяма степен води лична война в случая – да се запише като човек, който е променил Конституцията на България”, посочи той.

„Презумпцията, че това правителство има най-добрата данъчна политика и оттук нататък всяка данъчна политика трябва да бъде променяна с две трети мнозинство, е напълно грешна и тезата, че всички следващи правителства ще бъдат популистки, е напълно погрешна. Моят съвет е - министър Дянков да обърне внимание на собственото си министерство и нещата, които стават там и това, което се случва в НАП. Няколко лъжи чух, че са се справили с ДДС измамите във Велико Търново и затова директорът на НАП Велико Търново”, каза Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Той посочи, че с всички тези промени във финансовото министерство - закриване на Агенция за държавни вземания, закриване на пет регионални дирекции на Агенция Митници – всички тези служители са демотивирани и не желаят да работят.

„За съжаление, България от страна с добра финансова политика, се превърна в страна с най-висок ръст на инфлацията и най-висок ръст на безработицата”, посочи Кадиев.

Кадиев заяви, че това, което се обсъжда – 10 лв. за минималните пенсии, с една дума, е порнография. Какво ще компенсирате с 10 лв.? За пик на икономическата криза в Европа се счита месец октомври 2008 година. България упорито, трайно, продължително, продължава да се движи в посока - икономическа криза, посочи Кадиев.
 

Последвайте канала на

2263 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
REDNİK

2014.07.06 | 20:13

3
AZ POLUCAVAM 116 LV. VOEDNOİNVALİDNA PENSİYA.. NA 62 GOD. SIM .. MICESA İ Mİ STİGAT....NEŞTA NİŞTO OSVEN MİR İ SPOKOYSTVİYA.. İ BEZ TOZİ LUDİYA BOLEN SİDEROV
до1

2014.07.06 | 20:13

2
Как със 116 си плащаш интернета,смешник?
ivan

2014.07.06 | 20:13

1
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини