Цветан Цветанов: Ще се говори за България и занапред (видео)

„Българската администрация беше подложен наистина на един сериозен тест. Триото Естония-България и Австрия има приемственост“, заяви от трибуната на парламента Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, зам. - председател на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ.

„Освен всичките 105 наследени досиета имаше и 30 нови, които българското председателство трябваше да поеме и да ги реализира. От всички тях 78 приключиха по време на председателството. Имахме една прекрасна среща на върха, където действително се даде сериозен акцент. Това, че страната ни 15 години по – късно изведе като приоритет Западните балкани, смятам, че всеки един от нас трябва да е удовлетворен от това, което направи България. България днес е много по-различна“, заяви Цветанов.

„Не очаквах днес г-н Вигенин  да бъде така критичен. Но все пак благодаря, че по време на срещите, които бяха с парламентарно измерение, вие, г-н Вигенин, имахте висока култура и показахте, че няма значение партията“, каза той.

„Ще се говори за България и занапред. Пожелавам  и успех на Румъния, която ще има своето първо председателство", заяви още председателят на ПГ на ГЕРБ.

"Нека в края на годината, колеги от БСП, да не бъдем агресивни", добави Цветанов и заяви: "Благодаря на Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Г-жо Павлова имате цялото основание да се гордеете".

Коментари

 1. 2018.12.20 | 16:58

  Ще се говори че изхарчихте милиони левове за абсолютно нищо глупако .

 2. 2018.12.20 | 16:55

  Проверете се да не сте се наакали от хвалене !!!

 3. 2018.12.20 | 16:52

  Поредния герберски боклук

 4. 2018.12.20 | 10:46

  ще се говори и то много , като най бедната и корумпирана страна в европа.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет