Ето защо Валери Симеонов не писа пълен Отличен на европредседателството ни (видео)

  • 20 декември 2018 09:53

  • 2574
  • 5
Ето защо Валери Симеонов не писа пълен Отличен на европредседателството ни (видео)
© Булфото (архив)

"Благодарение на работата на г-жа Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена България се представи блестящо по време на европредседателството ни. Разбира се, всичко това се случи и благодарение на всички министри от кабинета, които бяха поставени в стресови ситуации 6 месеца подред.

Те работиха без събота и неделя и вършеха междувременно и друга работа. Аз бях до всички тях най – близо и мога спокойно да говоря“, заяви от парламентарната трибуна бившият вицепремаиер и депутат от ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Успехът на европредседателството ни лично аз го оценявам на 5.50. Половинката, която не достига за пълен отличен, е за недостатъците, които показа политическата прослойка на България. В този период, когато беше чудесния момент да се покаже единение, то го нямаше. Беше направено всичко възможно да бъде опропастено председателството ни - то не бяха синдикати, не бяха протести, чумави кози“, завърши Симеонов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2574 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.07.25 | 12:32

5
ЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".
Еретика

2018.12.21 | 17:18

4

Ами как ще е доволен Бутански циганин ще е доволен.Кога циганин е доволен,ами никога.

2018.12.20 | 17:45

3

Тоя не беше ли от обединените мафиоти ???

ВРАЧКА

2018.12.20 | 12:35

1

ТОЗИ ЧОВЕК В. СИМЕОНОВ 2019 ЩЕ РАБОТИ КАТО ЖУРНАЛИСТ В СОБСТВЕНАТА СИ ТЕЛЕВИЗИЯ КОЯТО ЩЕ Я ВЗЕМЕ БОЙКО ...

2018.12.20 | 13:33

2

Защоти ти пречи истината, то не бяха козички целувани от приавтизаторката,отказ да влизат в парламента на социалистите защото искаха да снемат от пост Главчев. Това са дивиденти които имар стойност само пред закърнелите мозъци на някои пенсионери.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини