Ето защо Валери Симеонов не писа пълен Отличен на европредседателството ни (видео)

"Благодарение на работата на г-жа Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена България се представи блестящо по време на европредседателството ни. Разбира се, всичко това се случи и благодарение на всички министри от кабинета, които бяха поставени в стресови ситуации 6 месеца подред.

Те работиха без събота и неделя и вършеха междувременно и друга работа. Аз бях до всички тях най – близо и мога спокойно да говоря“, заяви от парламентарната трибуна бившият вицепремаиер и депутат от ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Успехът на европредседателството ни лично аз го оценявам на 5.50. Половинката, която не достига за пълен отличен, е за недостатъците, които показа политическата прослойка на България. В този период, когато беше чудесния момент да се покаже единение, то го нямаше. Беше направено всичко възможно да бъде опропастено председателството ни - то не бяха синдикати, не бяха протести, чумави кози“, завърши Симеонов.

Коментари

 1. 2018.12.21 | 17:18

  Ами как ще е доволен Бутански циганин ще е доволен.Кога циганин е доволен,ами никога.

 2. 2018.12.20 | 17:45

  Тоя не беше ли от обединените мафиоти ???

 3. 2018.12.20 | 12:35

  ТОЗИ ЧОВЕК В. СИМЕОНОВ 2019 ЩЕ РАБОТИ КАТО ЖУРНАЛИСТ В СОБСТВЕНАТА СИ ТЕЛЕВИЗИЯ КОЯТО ЩЕ Я ВЗЕМЕ БОЙКО ...

  1. 2018.12.20 | 13:33

   Защоти ти пречи истината, то не бяха козички целувани от приавтизаторката,отказ да влизат в парламента на социалистите защото искаха да снемат от пост Главчев. Това са дивиденти които имар стойност само пред закърнелите мозъци на някои пенсионери.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет