Вигенин: Преди Коледа завършваме с позитивна новина - от днес ще имаме един министър на ГЕРБ по-малко (видео)

Донякъде на шега или всъщност наистина преди Коледа завършваме с позитивна новина в българския парламент. От днес ще имаме един министър на ГЕРБ по-малко. Това каза секретарят на ПГ на БСП Кристиан Вигенин преди гласуването на решението за закриване на Министерството за Българското председателство.

От наша гледна точка предложението за закриване на министерството е закъсняло. Още преди месеци дейността му в рамките на Председателството можеше да бъде приключена, а финализирането на процеса да премине към външното министерство, коментира той.

По отношение на размера на средствата, които бяха изхарчени за Българското председателство - Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви вчера, че то е едно от най-скромните. Пошегувах се, че то е дори по-малко от една глоба на ЕК, заяви социалистът.

Ще поискаме детайлна справка от министъра на финансите за това къде и какви средства са отишли по време на Председателството и ще направим своите изводи. След края на Председателството се случиха неща, по които можем да повдигнем вежди. Част от основните спонсори днес са или в ареста или се издирват от Интерпол. Нито сме в Шенген, превозвачите ни бяха ударени от пакета "Мобилност", каза депутатът от БСП.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се връща в Народното събрание. В интерес на обективната истина трябва да кажем, че ние имахме добро партньорство в Комисията по европейските въпроси. Вероятно ние сме единствената страна в ЕС, в която министър-председателят просто отказва да информира какво се случва на Европейски съвет, преди или след, и дори по време на Председателството прецени, че няма време да информира парламента, каза още Кристиан Вигенин.

Коментари

 1. 2018.12.20 | 10:06

  вагинин млък,замириса на риба,червен пендел!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. 2018.12.20 | 10:47

   ....а свинка Павлова се връща у кочината, щото само там й е убаво.....

 2. 2018.12.20 | 10:34

  дребнави душици комунистически

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет