Вигенин: Преди Коледа завършваме с позитивна новина - от днес ще имаме един министър на ГЕРБ по-малко (видео)

  • 20 декември 2018 09:53

  • 1990
  • 3
Вигенин: Преди Коледа завършваме с позитивна новина - от днес ще имаме един министър на ГЕРБ по-малко (видео)
© Пресцентър БСП (архив)

Донякъде на шега или всъщност наистина преди Коледа завършваме с позитивна новина в българския парламент. От днес ще имаме един министър на ГЕРБ по-малко. Това каза секретарят на ПГ на БСП Кристиан Вигенин преди гласуването на решението за закриване на Министерството за Българското председателство.

От наша гледна точка предложението за закриване на министерството е закъсняло. Още преди месеци дейността му в рамките на Председателството можеше да бъде приключена, а финализирането на процеса да премине към външното министерство, коментира той.

По отношение на размера на средствата, които бяха изхарчени за Българското председателство - Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви вчера, че то е едно от най-скромните. Пошегувах се, че то е дори по-малко от една глоба на ЕК, заяви социалистът.

Ще поискаме детайлна справка от министъра на финансите за това къде и какви средства са отишли по време на Председателството и ще направим своите изводи. След края на Председателството се случиха неща, по които можем да повдигнем вежди. Част от основните спонсори днес са или в ареста или се издирват от Интерпол. Нито сме в Шенген, превозвачите ни бяха ударени от пакета "Мобилност", каза депутатът от БСП.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се връща в Народното събрание. В интерес на обективната истина трябва да кажем, че ние имахме добро партньорство в Комисията по европейските въпроси. Вероятно ние сме единствената страна в ЕС, в която министър-председателят просто отказва да информира какво се случва на Европейски съвет, преди или след, и дори по време на Председателството прецени, че няма време да информира парламента, каза още Кристиан Вигенин.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1990 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
малииииии

2018.12.20 | 10:06

1

вагинин млък,замириса на риба,червен пендел!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.12.20 | 10:47

3

....а свинка Павлова се връща у кочината, щото само там й е убаво.....

червени неудачници

2018.12.20 | 10:34

2

дребнави душици комунистически

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини