БСП обсъжда изборното поражение на закрит пленум

  • 10 октомври 2014 09:33

  • 1586
  • 3
БСП обсъжда изборното поражение на закрит пленум
© Булфото

Националният съвет на БСП ще обсъди днес на закрито заседание изборните резултати и причините за тежката загуба на БСП, съобщи БНР.

Още в изборната нощ лидерът на социалистите Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно обяви, че избирателите са наказали партията му заради съвместното управление с ДПС. Ръководството на левицата, обаче няма да подава оставка заради тежката загуба, реши на първото си 4-часово заседание след изборите Изпълнителното бюро на партията.

Очаква се Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно да получи пълна свобода да направи необходимите реформи и промени за оздравяването на левицата, включително с рокади в постове и структурите по места.

Пленумът трябва да определи и екипът на БСП, който ще участва в консултациите в понеделник с ГЕРБ за кабинет. Ще бъде поставен и въпросът за провеждането на вътрешнопартиен референдум дали БСП да участва в бъдещото управление.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1586 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Националист

2014.10.11 | 16:25

3
Червени мърши, уволнявайте кака Мара чистачката -- тя е виновна ,че сте опротивели на целия народ !!! А на следващите избори ще изчезнете като партия , заедно с отрочето си Сидераст Безродни и продажната орда павиани около него , нарекла се партия Атака !!
социалист

2014.10.11 | 16:25

2
ДЪБОВ - ВЪН ОТ ПАРТИЯТА ! ! !

2014.10.11 | 16:25

1
Щом правите закрити пленуми закрийте и партията че да се свършва с вас и да викаме УРААААААААААААААА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини