Станишев: Ние сме единствената алтернатива на ГЕРБ

  • 29 септември 2011 10:59

  • 1427
  • 10
Станишев: Ние сме единствената алтернатива на ГЕРБ
©

Можем да променим действителността в България, ако всички гласуват по съвест.

БСП е единствената алтернатива на управлението в момента.

С тези думи председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на се обърна към силистренци при посещението си в най-стария дунавски град в България, съобщиха от партията. Лидерът на БСП подкрепи кандидатурата на Тихомир Борачев за кмет на Силистра. „Той е почтен човек, с богат управленски опит, добър професионалист, който чува мнението хората”, изтъкна Станишев. Той беше категоричен, че Борачев е единственият човек, който може да изправи общината на крака.


„Силистра – най-ярката звезда” – беше посланието на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на към Силистра, което той написа на червена звезда. От своя страна присъстващите подкрепиха и кандидат-президентската двойка на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.


На срещата със силистренци присъстваха областният председател на БСП-Силистра и депутат от ПГКБ Антон Кутев, общинският председател на БСП-Силистра Нели Стоилова, кандидатите за кметове на всички общини от област Силистра и 33-мата кандидати за общински съветници от листата на партията в областния град. След срещата в Силистра, Станишев отпътува за откриване на предизборната кампания на БСП в община Тутракан.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1427 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
До: fokus@fokus-news.net, sales@fokus-news.net, of

2011.10.04 | 20:18

10
До: fokus@fokus-news.net, sales@fokus-news.net, office@fokus-news.net, news@fokus-news.net Относно: НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ Дата: Вторник, 2011, Октомври 4 11:23:33 ЕЕЩ Под ръководството на президентството са раздел УПРАВЛЕНИЕ,СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА "ДОСИЕТАТА X/компромати/",които са най-продуктивния INSTRUMENT за манипулиране на ИНСТИТУЦИЙкато ДАНС,МВР,ПРОКУРАТУРАи СЪДЕБНА ВЛАСТ,МИТНИЦИ,НАП и др.Така ,че колко маловажна е президентската ИНСТИТУЦИЯ ?!!!!! Непрекъснато медиите тръбят за сивата икономика. Тя не се състои главно от КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ и СТРУКТОРИ,но и от подрьжниците И в ПАРЛАМЕНТА. Не знаете ли,че в ПЛАНА АБВ бе записано партиите да са Н на брой,колкото са сега,за да не остане на някоя -x партия да изяви какво пишат ПИСАТЕЛИ ОТ 100-летницата като " ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ". Вижте как се очредиха противоконституционни партии като ДПС за да гарантират АБВ-суверенитета.Все пак защо по медиите се тиражираше : "Вижте колко губи икономиката от заведенията около черноморието деклариращи 4 часов работен ден,но работещи на пълен р.д".Колко се източи икономиката от "КОРПОРАЦИИТЕ" по различни параграфи и колко се облагат ТЕ ??? Колко кръвоносни системи имаше АБВ-то като Топлофикации,Кремиковци,Митници и др. В момента БУЛГАРГАЗ и частните му ДИСТРИБУТОРИ какво са ??????????????????????????? БДЖ защо в момента е в това положение и уж невинно се закъсняват субсидиите към нея ??? БСП и МЕТАСТАЗИ не се ли захранват от СИВАТА '"ГЪЛЪБУШКА' ??? Какви са приходите на страната /не говоря задържава,защото е ЧАСТНО понятие/ и каква работеща икономика има ??? Вече се спука и др.сапунен БАЛОН от които се точиха чрез митници и ДДС-та,остана все още ЗДРАВНАТА КАСА и " ЧАСТНИ СНАБДИТЕЛИ" !!! Продаден бе Булфгартабак/абсолютно печаливш/,защото бе ДОТАТОР на първосъздателя си АБВ ,от от отцепилият се "СТЪРШЕЛ" !!!! Българино отваряй си очите,обърни се към Бога,не православно-религиозния,а Истинния и Единственния Христос,Който може да промени нещата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
алваро

2011.09.30 | 10:02

9
нали беше на власт бе пе*дал,какво промяна направи,алтернатива ми бил,пед*ла
отрепки-алтернатива

2011.09.30 | 10:02

8
Отрепки като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми! ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА! Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки ! ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
Марш на майка си чуфутката в

2011.09.30 | 00:29

7
пут.ата бре червей червенясал украински.
КПСС-БКП!!!

2011.09.29 | 20:44

3
у-рррр-раааааааа!!!!!!!!!!

2011.09.30 | 00:27

6
КУРррррр - ааааааа
Az

2011.09.29 | 23:16

5
Този пък насран жмульо за каква алтернатива говори ? 45 години алтернатива + 22 мутренско дс киомунистически години !
Л Тодоров

2011.09.29 | 23:16

4
Мръсен педал, гадна мижитурка..... Направо треперя, каква алтернатива, какво нещо.... Тия хора вече се умопобъркаха... Те наистина искат да затрият държавата... То бива, бива наглост, ама то това тяхното няма дума която да го определи! Сега остава на изборите, пак само дядовци и баби, а и циганите да отидат да гласуват и наистина това ще е краят....
...

2011.09.29 | 20:44

2
Единствената алтернатива е парламента да изгори, с всичката паплач вътре.
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екип

2011.09.29 | 20:44

1
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екипчее 11/12г Закупи от нас !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини