Сергей Станишев: Борисов се държи като шоумен

  • 19 май 2011 10:22

  • 3353
  • 9
Сергей Станишев: Борисов се държи като шоумен
©

За пореден път министър-председателят на България бяга от своята отговорност. Това каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по време на дебатите за оставката на Александър ЦветковАлександър Цветков Александър Цветков е български политик, бивш министър на транспорта, информационните.

„Това не е наш проблем, това е проблем на министър-председателя, който тази сутрин половин час вися на телефона на една национална телевизия и обяснява за мотивите на оставката, но не дойде в Народното събрание”, посочи Станишев.

По думите му - премиерът се е държал като шоумен. Според него - остава въпросът дали заради лични причини, или за неусвояването на средства по ОП „Транспорт”, е подал оставка Александър ЦветковАлександър Цветков Александър Цветков е български политик, бивш министър на транспорта, информационните. Ако истинските причини бяха - бавно усвояване на средствата по ОП "Транспорт", то тази смяна трябваше да бъде направено много по-рано, каза Станишев.

„Истинските мотиви са различни, те са нелегални, подмолни, задкулисни, резултат от вътрешни конфликти на интереси”, заяви той.

Станишев допълни, че не очаква нищо в политиката на да се промени въпреки направените смени.

Последвайте канала на

3353 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Иванов

2014.06.23 | 22:49

9
Точно обратното-никога Сергей Станишев не се е държал като "палячо"-както казвате по-долу.За разлика от Бойко Борисов - той се доказа като един истински и достоен българин и патриот! Време е вече Бойко Борисов да започне да дава изявления и коментари само в Сатиричният театър-много е подходящ за там !
към 4

2014.03.18 | 14:16

6
Това е вторият след Виденов некадърник изпратен от комунистите за парлама и действан като кукла на конци от мафията. Че той позволяваше ли си да кихне или пръдне без разрешение от Р.Петков ? Бойко е работил цял живот и дори като охранител сам си е изкарвал хляба като 80% от народа а Станишко е рантутник и търтей като всички политически избранници и искам да го видя като изхвърчи от политиката какво може... освен да плямпа,защото и баба Пена плямпа за трима ама и работи !с

2014.03.18 | 14:16

8
Хайде сега обясни ми кой трябва да дойде на власт за да не е комунист.Нали сега е ГЕРБ на власт и те ли са комунисти. И как ще се оправим.На мен лично не ми пука кой ще ме управлява .Да има работа за всички и да не гладуваме това е важното.Всичките не можем да сме богаташи ама поне да живеем нормално.И бат Бойко не е лош човека старае се ама сме си бедна дьржава.До сега все сме били под робство били те турци немци или руснаци все е грабено от нас как да имаш.
kolombo

2014.03.18 | 14:16

7
Какъв патриот може да бъде Станишев когато, всеки негов опонент е ...- циркаджия. Няма доблест , нито да приема критика , или да си прави такава. Няма капка морал ,дори стил - да си подаде оставката след загубата на изборите 2009. Това ли са образите на комуниста от 100 летницата? Той е карикатура на партиен лидер
evgeni

2014.03.18 | 14:16

4
---- Прикрепено писмо ("BOY S KOKOSHKI 2"") ---- Подател: evgeni slavkov До: news@bnt.bg, office@bnt.bg, bnt@bnt.bg Относно: "BOY S KOKOSHKI 2"" Дата: Вторник, 2011, Август 30 20:05:11 EEST "Ти знаеш ли ,че ти се вижда гьзьт/с пълен определителен/,казала овцата на козата....." Нещо такова се получава с двете марионетки -Борисов и Станишев.А ти българино до кога ще им се връзваш на постановките,подкрепени с малко "истина" по медиите.На какъв принцип действат хазарта и сатанинските синагоги наречени "православни църкви",не е ли на разнообразието ???? Ето по на този същия принцип се базират и ТЕЗИ,които се представят за опозиция,дори и с някои жертви, за да се подържа ЗАБЛУДАТА на "противопоставеност ""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
негласуващ

2014.03.18 | 14:16

5
точно така!!!!
избирател

2014.03.18 | 14:16

3
ПОЗДРАВЛЕНИЯ към СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ! Това е най-истинският българин и патриот,който единствено служи на българският народ !
избирател

2014.03.18 | 14:16

2
Благодарение на Правителството на ГЕРБ и подкрепата на АТАКА - България вече влезе в БАТАКА . УРА симпатизанти на ГЕРБ -радвайте се,но за съжаление стихията и Вас няма да подмине...........

2014.03.18 | 14:15

1
По-добре като шоумен, отколкото като палячо като тебе!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини