Станишев за ГЕРБ: Лъжа, самохвалство, некомпетентност и страх

  • 28 септември 2011 12:04

  • 1067
  • 5
Станишев за ГЕРБ: Лъжа, самохвалство, некомпетентност и страх
©

За две години разбрахме, че ГЕРБ се крепи на четири стълба – лъжата, самохвалството, некомпетентността и страха. Това заяви председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който присъства на откриването на кампанията на партията в Кюстендил.

По повод лъжите на управляващите, Станишев напомни думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че всеки ден оставял след себе си 30 км. път. За една година това прави 10 хиляди км., а за две години - 20 хиляди км, като пътната мрежа на страната е 22 хиляди км. „Излезте от Кюстендил и вижте така ли е”, призова хората Станишев.

Той изтъкна, че дълго време българите са прощавали на ГЕРБ за това, че не вдигат доходите и пенсиите им, заради обещанието, че поне ще се въведе ред. „Но какво става в момента? Вижте събитията в Катуница и в други градове. Какво прави държавата?”, попита Станишев и напомни, че вътрешният министър е в отпуск.

ГЕРБ разчитат, че хората ги е страх. Само че няма да им мине номерът, защото в България има партия, която ще им се противопостави и това е БСП”, заяви лидерът на социалистите. По думите му управляващите живеят в свят, който е различен от този на обикновените хора. „Там всички е прекрасно, а в България не е така”, добави Станишев. Лидерът на БСП изрази подкрепата си за кандидата за кмет на Кюстендил Мая Шишкова.

„Работил съм с много кметове и мога да кажа, че жените кметици по правило са по-ефективни, най-амбициозни и вършат изключително много работа”, изтъкна Станишев. Своята подкрепа за бъдещия кмет на Кюстендил даде и депутатът от ПГКБ Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, която също присъства на откриването на кампанията. Тя представи и листата на кандидатите за общински съветници от БСП - Кюстендил, както и кандидатите за кметове на 16 населени места.

Последвайте канала на

1067 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
didko

2011.10.07 | 16:04

5
dobre be za6to trqbva da stradat si4ki romi zaradi toq bokluk ne mi kazvaite 4e ot nas balgarite nqma i po dolni ot romite i po mrasni i po kradlivi i koito sa pravili mnogo po jestoki ubistva za men tova na6to e nacizam a ne drugo ne6to prestavete si bg bes cigani koi 6te ni 4isti kofite i ulicite i mrasnata rabota koi 6te ni kopa za po 5 leva ako ne sa te pomislete nad tova sqka darjava si ima svoite cigni koito da im pomagat v si4ko v nqkoi darjavi dori i nie sme tehnite cigani i znaem kak se 4ustvat te
Az

2011.10.07 | 16:04

4
Не че ГРОБ са звете, ама за 45+22 години преход разбрахме че комунистическата партия хамелеонизирала в социалистическа такава се крепи на няколко основни неща-екс агентурната мрежа на държавна сигурност,мутри създадени от компартията с червени куфарчета и покровителство,червени бабички и цигани ! Изобщо откъде намира тази наглост този напълно провален политик другаря сергей станишев да критикува който ид а е затънал в лайната на предишните управници ! ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА В НАШИ ДНИ СА 45-ТЕ ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ !

2011.10.07 | 16:04

3
и още 20 години пост комунизъм - От тогава на сам нищо не се променило!
владо

2011.10.07 | 16:04

2
Айде стига с тия простотии Серго - кат че ли при вас не беше същoтo?! Р. Петков си пиеше кафето с "интересните" братя Галеви,4 год. уж "осъждахте вашите хора" братя Маргини и видяхме колко ги осъдихте!Цар Киро си е плащал на всяка власт за да е недосегаем и ти го знаеш много добре! Не ти прави чест да яхкаш една трагедия за да си вдигаш рейтинга - от 20 год. циганите стават все по - нагли и всички власти и правителства си мълчаха - не ми се прави сега на света вода -ненапита, има проблем, но надали трябва да се разреши в придизборна обстановка?!Тъй че стига демагогия , тоя филм сме го гледали вече! А ако въобще ще ми приказваш за регионална политика мръдни до Бургас за да видиш как за 3 год. се направиха неща , които за 30 год. не бяха направени - ни от бай Тошо , нито от 3 ви крадливи правителства , нито от Костов , нито от царя! Само в Буггас има направени поне 100км kflr пътища, но разбира се с червени очила всичко изглежда различно!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ХПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

2011.10.07 | 16:04

1
Основния процент които подкрепят БСП са старци и цигани. Старците си умират, но циганите компенсират :)))

Добави коментар

Водещи новини