Станишев: България изостава

  • 04 юни 2011 13:32

  • 1860
  • 11
Станишев: България изостава
© Булфото

По думите му кампаниите за двата вота наесен съвпадат и това е условията на партията, за да подкрепи или издигне даден кандидат.

За пореден път бившият премиер отказа да се ангажира с подкрепа на кандидатурата на Кунева.

Станишев допълни, че на консултации с ДПС в сряда ще бъде уточнена стратегията за искане на вот на недоверие на правителството.

Пред конгреса на Отечествения съюз лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на коментира, че правителството на ГЕРБ е вредно и пагубно за България. Бившият премиер припомни обещанията на управляващите страната да стане средноевропейска държава.

„Къде сме днес. Всички виждаме, че нещата отиват в противоположна посока България все повече изостава, че се установява едноличен режим на управление, който мачка всеки несъгласен”, заяви той.

По повод номинацията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за кандидат за президент, лидерът на левицата коментира, че това не е изненада. Станишев допълни, че тя е добра и сериозна кандидатура. За пореден път той заяви, че на този етап вървят вътрешнопартийни номинации и не може да се говори за подкрепа на БСП за Кунева.

„БСП не може да бъде организация, която осигурява на някого успех. От всеки кандидат, било то издигнат от него, или подкрепен от нас, трябва да има ясни ангажименти към политиката, която ще води като президент, каква функция ще изпълнява, с какво съдържание ще изпълни функцията президент и също така активно участие в местните избори срещу ГЕРБ и на наша страна”, изтъкна той.

 

Последвайте канала на

1860 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Мао

2014.09.07 | 11:40

11
Всичко е енергия и светлина. В България не може да съществува женско царство. Това го е доказала историята. Трябва да се върне на власт твърдият електорат. Всички не могат да стават парашутисти. Трябва да сме по-гъвкави.
Владо

2014.07.02 | 07:20

10
Докато има хора които да гласуват за него ,наглостта му няма да има край.
БеснаСтрашнаПенсия

2014.07.02 | 07:20

9
Няма такъв ГЬОНСУРАТ,като този нещастник.
Кънчо

2014.07.02 | 07:19

8
Ако правителството на ГЕРБ е пагубно за България, то тогава какво да кажеме за бсп и компания! Герб направиха чудеса по време на криза, да вземеме за пример Магистрала Люлин. По време на тройната коалиция се изгради един мижав участък в полето на равен терен и нито един мост или каквото и да е по-сложно и скъпо съоръжение! Всичко това се направи по времето на ГЕРБ. Кой друг, ако не ГЕРБ отключиха Еврофондовете! Това е НАЙ-УСПЕШНОТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО за последните двадесет и кусур години! Заради такива като станишев и партията му, поколения българи остаряха да чакат промените и за съжаление останаха излъгани! Всичките им митинги са платени, я се разходете до централата на комунягите да видите каква е истината! На Позитано, точно до входа на централата има един офис с надпис "младежко звено на бсп" или някаква простотия от този род:)))) Офисът е празен, а вратата му е завързана със синджир:)))))) Народът не е прост другариииии:)))))) ахааа:)))))) и на президентските избори ще ви отвее плявата:))))))

2014.07.02 | 07:18

7
мда , ако не бяхте я дърпали толкпва назад с всички сили нямаше да изостава
ссссср

2014.07.02 | 07:17

6
пълен дрисльо
uan

2014.07.02 | 07:17

5
Ама другарю ние изоставаме още от времето на таткоти.
kaka pena

2014.04.30 | 16:44

4
po div komunizam ot sega ne e imalo da kaje6 za stani6ko 4e e urod i gion surat e vse edno da go pogali6 s perce niama dumi v b g ezik za tiah ima gospod ne mi se misli kakvo gi 4aka tezi ubiici niama da ostanat nenakazani niskoobrazovani urodi
evgeni

2014.04.30 | 16:34

3
ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ
"КОМУНИЗМЪТ - СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО" СЕ

2014.04.30 | 16:34

2
САМО ЗОМБИТА КАТО ТОЯ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ОСЪЗНАЯТ!!! Отрепки като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми! ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА! Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки ! ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини