Куката прежалил Снежана Макавеева

share

Куката окончателно прежали бившето си гадже Снежана Макавеева, пише "България днес". Мариан Вълев и младата актриса изживяха страстен любовен роман, но всичко приключи бързо.

Оттогава любимият герой от сериала "Под прикритие" не спира да обикаля нощните заведения. Той не отказва снимки на нито една фенка, а от време на време кани и на среща своите почитателки, признава самият той. Макар винаги да казва, че не се има за звезда, вниманието на фенките определено се харесва на Мариан. Всяка вечер той може да бъде засечен в различно заведение под ръка с нова девойка. Случайните фенки на сериала му се лепят най-много, но според мълвата и немалко манекенки и плеймейтки са минали през леглото му.

Приятелите на Мариан издават, че той не се задоволява само с една жена около себе си и обича да има избор. Единствено Снежана успяла да влезе под кожата му, но за кратко. Основната версия за раздялата им е, че Снежна прекалявала с алкохола. Въпреки че Мариан е бохем и влечението към чашката не му е чуждо, той не можел да смогне на пиянските изцепки и денонощните купони на Макавеева, пише още "България днес".

Водещи новини

Още новини