Макавеева заряза любовницата си, пак е сама

  • 14 март 2023 11:37

  • 18924
  • 7
Макавеева заряза любовницата си, пак е сама
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Не е тайна, че Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал „Под прикритие”, а сега е сред участниците в „Сървайвър”, е бисексуална. Тя е имала връзки и с жени, и с мъже. През последните две години блондинката излизаше с дама от артистичните среди, която ѝ се водеше гадже, но отскоро пак е сама.

Запознати издават, че за раздялата била виновна актрисата, която трудно успявала да се задържа дълго време с един човек. Макавеева мразела рутината повече от всичко, затова и се навила да участва в приключенското предаване „Сървайвър”. В романтичните връзки също бързо ѝ доскучавало и започвала да се оглежда встрани. Това може да се потвърди и от бившия ѝ любовник Мариан Вълев – Куката. Той е споделял, че стройната блондинка е една от големите му тръпки, пише "Уикенд". 

Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала „Под прикритие” и бързо се превърнаха в любимата светска двойка на феновете. Не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си и изглеждаха щастливи, но изневярва от страна на Снежана сложила край на отношенията им. Клюката гласи, че младата звезда редовно кръшкала на чувствителния Мариан, а той преживял тежко измените ѝ. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала отрицателно влияние.

Мариан Вълев и Снежана Макавеева се разделили заради мръснишки чат на актрисата

Макавеева oт малка си падала по приключенията и не се страхувала да експериментира. Тя била в юношеска възраст, когато решила, че ѝ е писнало от скучното ежедневие на обикновена столична ученичка. Едва на 15 години, стегнала куфарите и отпрашила за Тайван. Получила зелена светлина за пътуването от родителите си, защото започнала работа като модел в агенция „Ивен Фешън”, стопанисвана от майката на Луиза Григорова.

„Бях решила, че искам да работя нещо. Продавах картички за благотворителност. Тогава ме забелязаха и от модната агенция”, връща лентата на спомените Снежана. Започнала на майтап, но доста ѝ харесало. Последвали и първите ангажименти в странство. Заминала за чужбина сама, без да се притеснява, че няма близък, към когото да се обърне за помощ в непознатата страна. Макавеева до ден днешен твърди, че има страхотни спомени от пребиваването си като модел в Тайван, Корея и Япония.

Актрисата е имала и сблъсъци с органите на реда, но не в Азия, а в Милано. Напила се зверски с компанията си и започнала да вилнее из центъра на града. Била арестувана и задържана в полицията. Така се сдобила с присъда за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът ѝ се разминал, защото тогава все още била непълнолетна, но не ѝ било спестено депортирането в България.

Някъде по това време акълът на буйната девойка започнал да идва в главата. Тя се усетила, че трябва да навакса с ученето, явила се на индивидуални изпити и взела тапия за средно образование. Била осенена и от идеята да се пробва в НАТФИЗ, защото всички ѝ повтаряли, че е много артистична. Пред строгата изпитна комисия Макавеева се явила с песен на японски език. Девойката обаче нямала музикален талант и щом заграчила първите строфи, журито веднага я прекъснало. Виждайки, че нещата не вървят добре, Снежана решила да покаже това, с което я е надарила природата. На шашнатата комисия заявила, че ще изпълни еротичен танц и закършила тялото си като стриптийзьорка на пилон. Накрая останала само по бельо, а изпитващите били възхитени. Без да се колебаят, дали високите си оценки. След десетина дни тя разбрала, че е приета в НАТФИЗ.

Снежана Макавеева се сгоди тайно

Досега Макавеева не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, но интимните ѝ отношения с различни жени не са тайна в артистичните среди. Говори се, че блондинката е имала вземане-даване с Галя от балет „Сатен” и с няколко свои колежки. Най-популярната ѝ лесбийска връзка обаче е тази с Люси Дяковска.

Авантюрата на известната певица и актрисата продължила само няколко месеца. Запознати твърдят, че Макавеева била прекалено вятърничава за по-зрялата Люси, а и тогава още не била готова за сериозни отношения. След разлъката звездата от сериала „Под прикритие” отново се ориентирала към мъжете, но мачовците бързо ѝ омръзнали и пак „заплувала по левия бряг”.

Говори се, че родителите на Макавеева са консервативни хора, майка ѝ е учителка по български език и литература. Звездата има и трима по-големи братя. Роднините ѝ били шокирани от разкрепостеното ѝ поведение, но се надявали, че тя ще се върне „в правия път”. Приятелите ѝ пък смятали,  че излиза с жени от интерес към нестандартните изживявания

Последвайте канала на

Теодора Павлова
18924 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Емѝ...

2023.03.15 | 04:20

7
❤Здравейте)Казвам се Емѝ , на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оцените голите ми снимки на адрес Козяк 16.

2023.03.15 | 00:20

6
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
али мусайбе

2023.03.14 | 13:42

5
Кръв и стружки/=секс на плажа/ .

2023.03.14 | 13:31

4
LEZBI

2023.03.14 | 12:47

2
Лесбийски и педераси ! Давийба евроценностите !

2023.03.14 | 12:49

3
Американска джендър политика и пропаганда ! Идиотизъм ! САМО РУСИЯ !
Мда

2023.03.14 | 12:05

1
За да си известен и да правиш пари, вече 100% трябва да си побъркан третополов, джендър, вегън или обратен. Новата реалност.

Добави коментар

Водещи новини