Снежана Макавеева била много палава (снимки)

  • 23 декември 2012 08:36

  • 32895
  • 6
Снежана Макавеева била много палава (снимки)
© Булфото

Звездата на "Под прикритие" Мариан Вълев има славата на "лошо момче", но неговата колежка и интимна приятелка Снежана Макавеева не му отстъпва по репутация. Ако френската писателка Емануел Арсан я е познавала, със сигурност е щяла да напише още един роман като бестселъра си "Емануела", пише "Уикенд".

Изкусителната Снежана е в прокурорска възраст, когато решава, че й е писнало от скучното ежедневие на обикновена столична ученичка. На 15 години госпожицата си вдига куфарите и отпрашва за Тайван. Получава зелена светлина за пътуването, защото е модел в агенция "Ивен Фешън", стопанисвана от майката на Луиза Григорова.

Макавеева заминава за Далечния Изток сама и не се притеснява, че нам няма нито един познат и може да й се случи нещо лошо. Макар че в този край на света не блесва с особени изяви на модния подиум, настоящата героиня на крими сериала твърди, че има страхотни спомени от пребиваването си в Тайван, Корея и Япония.

Какво точно е правила в този регион, Снежана отказва да обяснява. Двегодишното си мотаене по чужди държави тя определя лаконично: "Беше много щуро".

Единствената си задгранична изцепка, за която Макавеева си признава, е от неин престой в Милано. В италианската столица на модата тя се напила с компанията си и започнала да вилнее из центъра на града. Вила арестувана и задържана в полицията. Снежана се сдобила с тройна присъда по бързата процедура за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминал, защото била непълнолетна, но не й било спестено депортирането в България.

Някъде по това време акълът на буйната девойка дошъл в главата й, пише още изданието. Хубавицата се усетила, че трябва да навакса с ученето, явила се на индивидуални изпити и взела тапия за средно образование. Била осенена и от идеята да се пробва в НАТФИЗ, защото всички й повтаряли, че е много артистична. Пред строгата изпитна комисия в актьорския ВУЗ, Макавеева се явила с песен на японски език. Девойката обаче нямала музикален талант и щом заграчила първите строфи, журито веднага я прекъснало. Виждайки, че нещата не отиват на добре, Снежана решила да покаже това, с което я е надарила природата. На шашнатата комисия заявила, че ще изпълни еротичен танц и закършила тялото си като стриптизьорка на пилон. Накрая останала само по бельо, а изпитващите били възхитени от "танца" й. Без да се колебаят, й дали положителни оценки и след десетина дни тя разбрала, че е приета да следва в НАТФИЗ.

Подвизите на Снежана обаче не спрели до тук. Девойката продължила да си бъде все така разкрепостена и по време на следването не спирала да вилнее по нощните заведения.

Опиталите креватните й умения и досега твърдят, че е истинска тигрица в леглото, а експериментите й под завивките са коронният й номер. Гаджето на Мариан Вълев нямало задръжки и дори се е случвало да импровизира с двама партньори в спалнята.

Известната актрисата е ненадмината в секса, защото е бивша балерина от "Сатен" и тялото й е изключително гъвкаво, може да се извива в най-разнообразни пози. В какви точно - знае добре и Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на. Динката, както го наричат аверите му, забърса Снежана миналата пролет, но двамата бързо изпепелиха страстите си и се разделиха като добри приятели.

Актьорът стана гадже с Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ, а Макавеева се ориентира към Куката. Макар че разликата между тях е цели 15 години, двамата живеят в пълен синхрон, който поддържат с редовен секс.

Куката е късметлия със Снежана не само заради моженето й в леглото. Красавицата произходжа от богато семейство с голяма къща в един от баровските квартали. Актрисата има два по-големи братя, като единият развива успешна кариера в чужбина, а другият е държавен служител на високо ниво в българската администрация.

Последвайте канала на

32895 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Дан

2017.09.04 | 12:57

6
Към заспалия АДМИН - по-горните коментари съдържат нещата описани вляво ! Давай, Снежка !Много си готина ! Не се връзвай на тия простаци !
Аз

2013.10.18 | 15:48

5
Не я харесвам..... има много по добри момичета за тази роля която са и дали в сериала....
kurva

2013.06.15 | 15:32

3
kurva

2013.10.18 | 15:48

4
И то от висока класа!
bmmn

2013.06.15 | 15:32

2
nisko ravni6te darji
хппн

2013.06.15 | 15:32

1
мн е зле....

Добави коментар

Водещи новини