Лесни и креативни хитрини за дома

Знаете ли, че някои предмети в дома ви, които смятате за непотребни, могат да ви помогнат да сътворите нещо наистина оригинално и полезно? Необходимо ви е само малко свободно време и добри идеи.

Предлагаме ви няколко страхотни и лесни за направа хитрини за дома, с които със сигурност ще впечатлите гостите си! А ако планирате голямо обновяване на вашето жилище и искате всичко да бъде перфектно, в MaistorPlus ще откриете подходящи професионалисти, за да реализирате вашите цели. Направете първата стъпка като заявите проект за ремонт още днес!

Нека бъде практично

Ако искате да поднесете вкусен десерт на приятелите или семейството си, а нямате подходящи купички, можете да си направите такива от шоколад! За целта са ви необходими леко надути балони, като можете да използвате тези, останали от детските рождени дни. Какво по-практично-изяждаш десерта заедно с купичката!

А имате ли нужда от красива купа, където да поставяте дребни предмети? Можете да си направите такава от листа! Необходими са ви също лепило С-200 и стъклен глобус от старо осветително тяло. Подредете листата върху него и ги намажете обилно от всички страни с помощта на четка. Изчакайте лепилото да изсъхне и ще получите прекрасна купа!

Правили сте ремонт вкъщи и ви е останало парче мокет? Можете да го превърнете в интересна постелка за пред вратата като залепите върху него красиви камъчета.

Използвайте здраво лепило и изчакайте да изсъхне добре!

Вижте още: Креативни идеи за палети в градината и на терасата

Създайте си удобство

С малко сръчност и доза креативност можете да си направите пейка от дървени дъски в ъгъла на стаята. Така ще усвоите празното пространство и ще разполагате с удобно място за сядане.

Имате батут, който не използвате? Можете да го превърнете в комфортна люлка, с която да зарадвате цялото семейство.

Украсете по свой вкус

Можете да украсите по оригинален начин стъклените вази вкъщи с помощта на самозалепваща се хартия и матираща паста.
 

От самозалепващата се хартия изрежете желания шаблон и го залепете на предмета, който ще декорирате. Нанесете с четка от матиращата паста. Отлепете внимателно шаблона. Проявете въображение и ще получите неповторими декорации!

Искате ли да запазите спомен от бебешките години на вашето дете? Направете отпечатък на крачетата му върху керамична саксия!

След строителство или ремонт на къща остават какви ли не материали. От тях можете да си направите красиви саксии, които да боядисате в пъстри цветове. А защо не и декоративна пейка?

Вижте още: Удобно кресло от дървени трупчета в 6 лесни стъпки

Сътворено от празни опаковки

Празни бутилки, буркани, консервени кутии и опаковки-всички тези отпадъци може да се превърнат в красиви аксесоари за дома.

Развихрете въображението си, за да създадете уникални предмети!

Осигурете си допълнително място за вещи

С фланци, фитинги и тръби от железарията и подходяща кошница можете да си направите практична стойка за дрехи. Изработването ще отнеме по-малко от ден. Опитайте това умно решение за съхранение!

Рафтовете са много удобни места за съхранение, а с малко находчивост можете да увеличите ползата от тях.

Ако предложените идеи са ви вдъхновили да освежите дома си, в MaistorPlus ще откриете точните майстори за ремонт, които ще ви помогнат в това начинание. Можете да сравните оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия интериорен проект безплатно още сега!

Коментари

  1. 2017.11.08 | 15:58
    Кога от българският език изчезна думата изобретателност. креативност =изобретателност
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Вдъхновение за дома

още

Анкета

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Избрано от Интернет