NIKOMAX ъглови пач панели

  • 01 септември 2021 11:44

  • 20287
  • 1
NIKOMAX ъглови пач панели
©

Опитвали ли сте да погледнете проблемите от друг ъгъл? Какво ако включвате кордите под ъгъл в пач панела – това ще промени ли нещо? Да, определено. Пазарът е пълен с решения и да избереш най-правилното е трудно. В търсене на най-добрия подход NIKOMAX предлага ъглов пач панел, който ще пасне перфектно във вашата СКС.

Ъгловият пач панел притежава цялата функционалност, която ви дава стандартният, но има и една допълнителна отличителна функция – възможността да подведете пач кордите директно към вертикалните аранжиращи панели. Какви са основните ползи от това?

Преди всичко това елиминира нуждата от хоризонтални аранжиращи панели и спестява място и средства за шкафа във вашата СКС. Още повече, радиусът на огъване, приложен върху пач кордите, е по-малък и това удължава техния живот. Освен това спестява време за аранжиране на кабелите.

NIKOMAX предлага два типа ъглови пач панели – стандартен (базиран на зареден пач панел с IDC контакти и платка) и модулен (известен още като празен панел или snap-in).

Стандартният пач панел с ъглови портове е оборудван с IDC контакти в задната част и цветна схема за терминиране по стандарти T568A или T568B. Терминира се със стандартния инструмент Krone 110. В комплекта на панела има също заден кабелен органайзер и комплект кабелни опашки за фиксиране. В предната част имаме две редици от номерирани ъглови RJ45 порта – общо 24. За лесно администриране има допълнително пространство за надписване. RJ45 портовете са покрити с 50 микронно златно покритие и осигуряват минимум 750 цикъла на включване и изключване.

Стандартният асортимент включва неекранираните варианти NMC-RP24UD2-AN-1U-BK (cat. 5e) и NMC-RP24UE2-AN-1U-BK (cat. 6). Тези панели са от здрава негорима пластмаса с ниво V-0 по стандарт UL94.

Модулният пач панел е с метален корпус и отвори (гнезда) за кийстон жакове. Съвместими са с жакове с различна конструкция и категория в гамата на NIKOMAX. Решението е представено от два модела NMC-RP24-BLANK-AN-1U-MT и NMC-RP24-BLANK-AG-1U-MT.

Двата модела са с метална конструкция и побират 24 кийстон жака. Тялото им е изградено от 1.5 мм галванизирана стомана. Това осигурява висока корозионна устойчивост, здравина, по-добра електромагнитна защитеност и дава добър вид на панела. Разликата на двата модела е в тяхната конструкция.

NMC-RP24-BLANK-AN-1U-MT е проектиран да се използва с AN серията кийстон жакове от NIKOMAX (Cat.5e, Cat.6 и Cat.6a – екранирани и неекранирани). Тази серия жакове е тип Fast Termination за бързо терминиране с NMC-FT-TOOL инструмента. Панелът е номериран като има и място за етикети за допълнителна маркировка.

NMC-RP24-BLANK-AG-1U-MT панелът може да се използва със следните серии кийстон жакове от NIKOMAX – NT (кримпване без инструмент), FT (кримпване с NMC-FT-TOOL инструмента) и ценово ефективната серия Essential. Жакове категории Cat.5e, Cat.6, Cat.6a и Cat.8 – общо седем решения на ваше разположение.

Използването на NMC-RP24-BLANK-AG-1U-MT панела зависи от размера на шкафа, с който разполагате.

 СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовка на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в страната София, Варна, Пловдив, Бургас  

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
20287 1

Коментари 1

Добави коментар
Manolov

2023.06.26 | 21:10

1
Земеделски и индустриален инвестиционен кредит без такси Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на вашите различни проекти в търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 до 5 000 000 евро с опция за изплащане на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr), а също и 24 часа в денонощието чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 за ваше най-добро удовлетворение, очаквам с нетърпение да ви чета много скоро

Добави коментар

Водещи новини