Надниквали ли сте в Хобит къща?

14 декември 2015 18:47

Надниквали ли сте в Хобит къща?
©
17145 0

Няма как да отречете, че Хобит къщите са доста привлекателни - изглеждат удобни, компактни са, а всичко в тях носи усещане за уют и топлина.

Ако и вие искате да се сдобиете с нещо подобно, но смятате, че е невъзможно, прочетете следващите няколко причини, които ще ви докажат точно обратното. И ако сте готови да действате, пуснете заявка за изграждане на къщата-мечта!

Хобит къщите са природосъобразниВероятно не сте се замисляли, но Хобит къщите биват построявани с устойчиви строителни материали, което ги прави изклюително природосъобразни. Камък и дърво са основно използваните суровини, изграждайки солидни основи, които позволяват и инсталирането на зелен покрив, правейки къщата благоприятна среда както за вас, така и за екосистемите.

Вижте също:
Къщата на семейство Флинстоун

Построяването на подобна къща е изгодно


 

Ако една от причините да не се решавате на Хобит къща за ваш дом са парите, то тогава е добре да знаете, че всъщност строежът ѝ излиза доста по-евтино, отколкото предполагате. Хобит къщата на ентусиаста Саймън Дейл възлязла на около 5000 долара, което в български левове се равнява на малко над 8,500 - доста изгодна сума в сравнение с построяването на една обикновена къща.

Позволява ви свобода в проектирането на всяка стая

Както всяко друго нещо, което измисляте сами, проектът на вашата Хобит къща може да бъде изцяло по ваш модел. Естествено, ще ви се наложи да се консултирате със специалист, за да бъдете сигурни, че постройката ще бъде безопасна за вас и вашето семейство, но това ще бъде единственото нещо, което би могло да ви ограничи по някакъв начин.

Предлагат ви както красив интериор, така и очарователен екстериорЗа разлика от повечето сгради в България, Хобит къщата би ви позволила да направите екстериора на дома си също толкова приятен за окото, колкото и интериора.

Да се решите на Хобит къща всъщност не е толкова трудно, колкото си мислите. Претегляйки споменатите тук плюсове, няма как да не забележите, че положителните страни на едно такова жилище са доста повече от тези на един обикновен апартамент например. В случай, че сте съгласни с нас не се колебайте да споделите в коментарите по-долу интересни идеи или снимки, свързани с построяването и живеенето в Хобит къща.

Ако мечтаете за Хобит къща, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се спрете на най-подходящия за вас специалист. Пуснете заявка за построяване на къща, сравнете цени и оферти, както и се запознайте с оставената обратна връзка от предишни клиенти.

17145 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини