Татяна Дончева: Калфин е избор на Станишев

  • 21 септември 2011 08:31

  • 1419
  • 0
Татяна Дончева: Калфин е избор на Станишев
© Интернет

Късогледието на ключовите политически лидери ме накара да не се кандидатирам за президент на тези избори, каза за Нова телевизия, каза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, бивш член на БСП и лидер на Движение 21.

Аз не искам да ме подкрепят лидери, които гонят свои собствени неща в тези избори – надребно и наксано, обясни още по темата за кандидатурата си за президент Дончева.

И на левицата, на десницата избирателите трябва да отидат с шансове за успех и този успех не е 4-5%, защото това са шансовете на десницата в момента, на левицата малко повече, категорична беше бившата депутатка.

Тя не мисли, че Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - или Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, след 10 години лидерство на БСП са широко скроени, въпросът за нея е, че хората, които гравитират около партия ГЕРБ биха се развихрили ако някой им набута поредната служебна, изборна победа.

Дончева обясни, че СДС и по-точно предишните седесари са имали някакви ценности, които са отстоявали в годините.

Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра дали е корумпиран политик, знаят само българските граждани, отсече лидерката на Движение 21.

В политиката винаги има задкулисия и скндалът с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е реален и има няколко измерения. Едното касае Столична община, втората – касае българските граждани и третата - политическите сили.

Сега управляващите – ГЕРБ не зачитат нито хората, нито останалите партии и могат да говорят откровени лъжи и най-голямата лъжа я изрече Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след като каза: „край на скандала с Плевнелиев“, а най-близкият му човек Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа го забърка.

По-важното за нея е в сегашния исторически момент е кой може да каже: „Или се кандидатирате от ГЕРБ за кметове, или ще ви удавим в компромати?“ и даде пример със случая на Найден Зеленогорски за Плевен.

„Грехът на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не е този, че не е сигнализирал за този подкуп, който са му искали, той може да бъде разгледан житейски и сега плаща за него като кандидат за президент, издигнат от ГЕРБ“.

Вие правите Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното на смешник, защото му тикате едно листче с компромат, за да започне той почне с „мяу-мяу“ да се обяснява, вместо да каже: Гледайте си работата!“, обясни още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

За кандидатурата на БСП за президент лидерката на Движение 21 каза:


Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска отговаря на вкуса на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и затова е издигнат за кандидат президент“.

 

Последвайте канала на

1419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини