Т. Дончева: Мутрите са на власт

  • 14 май 2011 17:43

  • 2359
  • 3
Т. Дончева: Мутрите са на власт
©

"Вземам дела и за малък, и за голям хонорар, стига да са интересни", заяви Татяна Дончева в предаването "Карбовски: Директно" по Нова ТВ.

По думите й не е непременно виновна Масларова, въпреки че месеци наред в медийното пространство вече е заклеймена като такава.

"Аз не съм адвокат на Масларова, а на друг обвиняем. Правото се основава на фактите и закона. След като вестниците са писали 6 месеца, че Масларова е взела милиони, хората започват да вярват. Летвата на журналистиката е паднала ниско, тя е загубена", обясни депутатката.

С 242% е завишена цената на сградата, която строи Масларова, според пресата. "Тепърва предстоят експертизи и изказвания на вещи лица", каза Дончева. "Сградата е стара и превърната в сметище в Стара Загора. Винаги, когато се прави реконструкция на стара сграда, това е по-скъпо", добави тя.

"Има две твърдения за побоя на свидетеля. Първото е, че двама души са го набили преди процеса. На процеса обясни, че се е уплашил от подсъдимите.

Вторият бой бил станал три дни след делото. Ние ще проверим дали наистина това е така. Фактите показват, че това момче се свързва с прокурор, като казва, че е готов да даде показания и те в дома му в осем часа вечерта снемат показанията му.

Прокуратурата действа като пица Виктория – обслужване по домовете. На следващия ден се е състоял разпит пред софийски съдия, а не от старозагорски съдия. И това беше обяснено в съда", поясни Дончева.

"Съдът ще каже невинна ли е Масларова, но снемането на имунинета й и подвеждането й под отговорност с показанията на такъв свидетел е много смущаващо", коментира Дончева и препоръча да не се говорят общи приказки, а да се гледа всеки конкретен случай.

"Има време до септември, може и да се явя на президентските избори", категорична е тя.

"Мутрите в момента са властта, нацията избра мутрите", заяви Дончева. "Министерският съвет е най-високият връх, Б. Борисов е от СИК, например. Винаги съм го казвала това. Царят пусна Бойко Борисов за главен секретар.

Това, което трябва да направим е да сменим системата, а не да върнем тройната коалиция", заяви Дончева.

Последвайте канала на

2359 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
evgeni

2011.09.17 | 21:39

1
--- Прикрепено писмо (Енергетиката,ендокринология или кръвоносна система.) ---- Подател: евгени славков До: news@bnt.bg Относно: Енергетиката,ендокринология или кръвоносна система. Дата: Събота, 2011, Септември 10 14:38:38 ЕЕЩ Държавен,монопол,Българгаз и др.държавни печеливши,посредници,еоод-та,противопоставеност,имена-позабравени,знакови имена и смърт и ДругИ.Послепис:Топлофикация и спонсорство изпреварване на събития и изтичане на ИНФОРМАЦИЯ. А сега кой е премиер ? Какво каза президента относно енергийното "бъдеще" на България ???

2014.02.06 | 18:36

3
Ура другарко Дончева! Мутрите са на власт! Добре е. Нали вашата партия и вашата власт ги създаде. Браво. Имате завиден успех. Радвайте се. Освен това, клиентите на вашата адвокаткса практика, не са ли мутри и престъпници? Още една причина за радост! Само моля Ви не се опитвайте да ни учите на морал! Гадно е!
pepino

2013.02.20 | 16:45

2
Абе тая МУТРА отдавна не бях я виждал ... да е жива и здрава ...

Добави коментар

Водещи новини