Дончева: Бойко действа PR-ски

  • 10 юни 2011 15:18

  • 1343
  • 0
Дончева: Бойко действа PR-ски
© Булфото

Изказването на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че ГЕРБ не се нуждаят от президентския пост са малко като приказката за лисицата, която като стигнала гроздето, казала, че е кисело. Това мнение изказа лидерът на „Движение 21” Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в пред БНР.

Според нея вчерашните изказвания на премиера пред Нова телевизия трябва да се тълкуват като публично лансиране на тезата, за да се проследи реакцията. „Има PR-ски среди покрай него, които са достатъчно влиятелни, които биха тествали такъв един подход”. Дончева подчерта, че българските граждани мразят да решават сложни пъзели. „Те искат спасители и това дава възможност в продължение на 15 годни поне на една група хора да паразитират успешно върху невежеството и отвращението на хората”.

Дончева обясни, че традиционните политически сили имат тавани, които правят рисково участието им и това важи както за сините, така и за БСП, така и за ГЕРБ, защото ГЕРБ тръгнаха надолу. И обстоятелството, че ГЕРБ са номинирали кандидат

Относно независимата президентска кандидатурата на Меглена Кунева, Дончева заяви, че не е важно кой с каква табела се кандидатира. Според нея твърдението, че някой представлява гражданите не е достатъчно, за да се определи дали зад гърба му стоят граждани, или определени фактори, определени среди. Бившият червен депутат обаче подчерта, че Меглена Кунева не пречи на ГЕРБ, тъй като бившият еврокомисар по никакъв начин няма да бъде фигура която може да се противопостави на определени неща и да им даде категоричен отпор.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини