Филип Станев (ИТН): Правителство не се прави с пълнене на кутийки

  • 09 май 2023 18:04

  • 1572
  • 9
Филип Станев (ИТН): Правителство не се прави с пълнене на кутийки
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Въпросът ще получи отговора си утре. Г-н Борисов ще представи кандидата си за премиер публично. Сега е направена първа стъпка, но това е просто хипотеза, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Филип Станев в отговор на въпрос дали от партията ще приемат офертата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за съставяне на кабинет. По-рано днес Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че утре от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще предложат "безспорен премиер и празни кутийки за останалите имена в правителството".

Това с пълненето на кутийки какво означава, това да да не е кибритена кутийка да я напълниш с клечки? Важно е какъв ще бъде съставът на Министерския съвет. Трябва да са ясни целите. Не се пълнят кутийки, не е това подходът – търсят се конкретни професионалисти за конкретната област, заяви Станев.

Тези конкретики предстоят от утре нататък. Нашата цел е парламентът най-после да заработи и да има правителство, което да носи политическа отговорност за случващото се в държавата. Защото от 2 г. държавата виси във въздуха, подчерта той.

Борисов категоричен: Правителство ще има, поемаме хейта и опорките

По думите му от ИТН са "за" съдебна реформа.

Всички говорят за съдебната реформа. Тя е повече от важна за държавата, но тук дяволът е в детайлите. Има изготвени няколко законопроекта в тази посока. Сякаш се работи в посока за закон за конкретен човек, а не закон за хораата. Ако това е така, се прави бухалка. В този закон има неща, които могат да бъдат коригирани. Страхувам се да не се случи нещо като това с Гешев и Сарафов – уж нещо е така, а да се окаже, че не е точно така. Групата има решение тази съдебна реформа най-после да бъде извършена, но да се види как точно, посочи Филип Станев.

Според него реакцията на лидера на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в първите часове след взрива близо до кортежа на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във е била "напълно логична". Тя беше чисто човешка реакция, а не политическа. По всички медии се съобщаваше, че има атентат срещу главния прокурор. Реакцията не е грешна, фактите са грешни. Това, което сега започва да тече между г-н Сарафиов и г-н Гешев е абсолютно неприемливо. Това руши имиджа на институциите, които ръководят на тези хора. Те се излагат, а заемат достатъчно отговорни постове, каза още зам.-председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1572 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2023.05.09 | 19:39

5
SLAVA NA VELIKA RUSIJ

2023.05.09 | 21:43

9
на скапаната Русия-Путиния...

2023.05.09 | 21:16

8
На майка ти у шундата

2023.05.09 | 21:16

7
Я па това недоразумение
ZeЛЕвСКИ

2023.05.09 | 19:43

6
ТОО КРИВОГЛЕД ИНГЬОЗ Е ОТ ШАЙКАТА НА НЕГРАМОТНИЯ УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР, КОЙТО Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, ЛЪЖЛИВ И КРАДЛИВ, КОЛКОТО Е ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА“-ла ☭ ..... ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е КРЕАТУРА НА ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ ......

2023.05.09 | 19:39

4
Учиндолски ботури.
Гост

2023.05.09 | 18:17

1
Е ТОЧНО ТИ ЗНАЕШ КАК СЕ ПРАВИ!

2023.05.09 | 19:02

3
Ми то никой не знае май.
Емѝ...

2023.05.09 | 18:55

2
Помияр някакъв от коалиция "Газпром", защо му се обръща внимание изобщо?

Добави коментар

Водещи новини