Започна кампания по кръводаряване за 15-годишното момиче, блъснато в Сопот

  • 08 май 2024 12:05

  • 1382
  • 2
Започна кампания по кръводаряване за 15-годишното момиче, блъснато в Сопот
© Freepik

15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в стабилно състояние, съобщиха от болница "Свети Георги" в Пловдив.

През следващата дни ѝ предстои операция на таза. Заради травмите ѝ, момичето е под постоянно лекарско наблюдение.

Ужас в Сопот: 18-годишна прегази две ученички

В Карлово и Сопот започна кампания по кръводаряване, в която са се отзовали работници и служители от ВМЗ и военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада. Родителите на пострадалото момиче са потресени от случилото се.

Пред БНТ бащата на момичето каза, че от болницата подават много оскъдна информация за състоянието на дъщеря им. И призова всички компетентни органи в държавата да направят необходимото, за да се спрат подобни инциденти.

"Аз знам, че си изпратих детето кукла и я намерих като смачкано коте. 15 минути е стояла под колата, докато се намери крик, за да се вдигне. Не разполагаме с абсолютно никаква информация за състоянието ѝ. Това, което знаем, е, че предстои операция на бял дроб, има две счупени ребра и натрошен таз. Трябва да се спре това безумие. Сега искат на 17 г. да им дават книжки", сподели бащата.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1382 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:34

2
❤️ Г­­­о­р­­е­щ­­­и­­­ ­­­м­­­о­­­м­­­и­­ч­­­е­т­­а­­ ­в­и­ ­­­о­ч­­­а­­к­в­­­а­т ­­­-­­­ X­­­1­8­­­.­­F­­­U­­­N

2024.05.08 | 14:39

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини