Борисов категоричен: Правителство ще има, поемаме хейта и опорките

  • 09 май 2023 12:05

  • 13713
  • 98
© Novini.bg

Ще използваме първия мандат с наш премиер, за да съставим правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, след като стана ясно, че президентът ще им връчи първия мандат за съставяне на кабинет на 15 май. 

"Ще предложим безспорен премиер утре в парламента пред лидерите на всички партии. Изборът ни е за точния момент, верния момент, това, което българите очакват", добави той, като намекна, че кандидатът ще е "гордост за България". И ще е "умен, красив, образован и интелигентен".

Борисов добави, че ще даде "празни кутийки" за останалите имена в правителството. "По-умен и по-красив от мене няма, ако трябва да отговоря честно", пошегува се експремиерът. 

Радев връчва първия мандат на 15 май

„Обръщам се към всички партии – избори през август без бюджет, с изоставено служебно правителство, са катастрофа. Всеки отговорен политик и всеки, който взима заплата за тази работа, не може да изостави парламента да работи един месец и нещо, без да произведе нищо“, категоричен бе Борисов.

"Правим правителство, каквото и да ни струва това", категоричен бе лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Две години бях оправдание за некадърността на всички. За две години и половина всички се провалиха във всички сфери. Слагаме мандата на масата, търсим отговорните партии да преведем България през блатото, в което е заседнала. Който го е страх от мечките, не ходи в гората, не се занимава с политика, концентрира се върху някой град да стане кмет, за да може после да взима обществени поръчки. Нямаме изискване към личностите в този кабинет дали са партийни, дали са експертни. Важното е дали си разбират от работата, за кратко време може да свършат важните неща. Върху това може и с колегите от ПП-ДБ впоследствие да постигнем конституционно мнозинство“, заяви още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Асен Василев (ПП): Съвместно управление между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е невъзможно

Борисов се обърна към втората сила с призив - правителството да бъде публично подкрепено от двете партии. Ако това не се случи, обръщаме се към останалите, да споделят тази отговорност. „Ако сме заедно с програмно правителство с ПП-ДБ, ще влезем и в Шенген и в Еврозоната“, увери лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
13713 98

Свързани новини

Коментари 98

Добави коментар
☠️CEBДAЛИHA APHAУДOBA☠️

2023.05.10 | 06:52

98
☞☢️...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ☞☢️Бaндитa Hиkoлaй Toшeв-Чиpпaнckия вkapaл в пapлaмeнтa Ypycпиятa Cлaвeнa Toчeвa!☢️: 350.my/IdKVr0oh

2023.05.09 | 22:12

97
ГЕРБ БИЕ ОТ ВОЛЕ ВСИЧКИ....ПП ДБ ПАДА ВСЕКИ ДЕН

2023.05.09 | 22:12

96
Бойко Борисов дойде в най голямата икономическа криза 2009 и не я усетихме. Ето сега всеки може да направи разликата. Българина за 10 години спести 100 милиарда по банки, а сега ще тегли за да оцелее.

2023.05.09 | 22:12

95
Нашия обичан Премиер няма умора, няма отпуска, почивен ден даже няма! Кой би издържал на негово място... Никой!! Браво, пак за Вас ще гласуваме още мнооого мандати. Само на Вас, г-н Борисов, ви е мило за България.

2023.05.09 | 22:12

94
Браво,отново една изключително добра далновидност,с реален поглед към реалността посочвайки факти и работейки чрез тях,за едно по-добро бъдеще на България!. Браво ГЕРБ!!!

2023.05.09 | 22:11

93
Мъдър, можещ, градивен! Голям човек и държавник! Лидерът на България! Час по-скоро Борисов и ГЕРБ да се връщат да не стане наистина късно и положението напълно неспасяемо!

2023.05.09 | 22:11

92
=Борисов, според мен е номер едно във България, а и не само по разбирателството със всички държави във Света. Едно е отстрани друго е да си на неговото място.По подходящ от него няма и особено във този момент на напрежение,даже ще стигна и още по далече, мисля че дори и във Света трудно ще се намери човек като него да говори така сякаш е учител и не случайно го харесват във ЕВРОПА точно поради тази причина, защото той е много добър във диалога със всички държави, а във едно такова напрегнато време той е повече от ценен за всички държави и пример за света.Такъв е и във решаването на проблемите във България.

2023.05.09 | 22:11

91
=Г-н Борисов напред и до победа отново! Стига, тези съсипаха, всичко съградено с толкова усилия от вас и вашата партия ГЕРБ - СДС за България! Вие сте победителите и вие ще решават, правото е ваше и никакви отстъпки повече в никакъв случай. Сега ще се молят за коалиция, но всичко е във вашите ръце! Всички, който обича и милеят за милата ни България са зад вас! Напред и Борисов 4 ще има! Българи да си върнем родината докато това не е станало невъзвратимо! Затова на 2 октомври заедно за гласуваме благоденствието на майка България! Благодарим за всичко и пак ще бъдете! Бог да пази България!

2023.05.09 | 22:10

90
===Перфектни ГЕРБ !!! РАБОТА СИГУРНОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ .Вие сте ОПОРА И ГАРАНТ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Никаква отстъпка за ЧАЛГОМУТРИТЕ И ДЖЕНДЪРИТЕ
НОВА ТВ

2023.05.09 | 15:16

87
Е СВЪРЗАНА СЪС СРЪБСКИ ОЛИГАРХ ПУТИНИСТ . Внимавайте точно как сутрин се правят новините и с какъв тон се поднасят.Нова тв , всъщност искат дестабилизация в България. Нито ги интересува правителство, нито НИИИЩОООО.. . .. Виктор Николаев е кенеефф
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.05.09 | 15:35

89
Свързана е с на майка ти пyтката. Добре ви беше когато беше на Пеевски. Сега шведите не ви пускат аванта.

Добави коментар

Водещи новини