Явор Нотев: Оценката на "Атака" за думите на Валери Симеонов остава непроменена

  • 24 октомври 2018 11:45

  • 2299
  • 1
Явор Нотев: Оценката на "Атака" за думите на Валери Симеонов остава непроменена
© Булфото (архив)

Оценката на партия "Атака" за думите на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 към протестиращите майки остава непроменена. Това заяви пред журналисти в парламента депутатът от Обединените патриоти Явор Нотев ("Атака").

Нотев изрази личното си мнение, че малката коалиция не е залог или препъни камък пред управлението на страната. Рано е още да се говори за проблем пред управлението, посочи той. "Научавам, че Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е заявил своето извинение публично. Това е ново обстоятелство, което ще бъде обсъдено във връзка с отношенията в коалицията и решенията за по-нататъшните действия", посочи депутатът.

Според Нотев въпросите за оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 като вицепремиер и за оставката на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на ПГ на Обединените патриоти не са равнопоставени. Въпросът с оставката на Симеонов засегна цялото общество и то по един недопустим и непростим начин, смята той. Според него това е оценката и на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, и тази оценка няма да се промени независимо от извинението на Симеонов от днес. По-скоро ще се търси решение за избягване в бъдеще на подобни скандални изказвания независимо от темата, коментира Нотев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2299 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.24 | 15:12

1
Вървете на майната си!

Добави коментар

Водещи новини