БСП поиска изслушване на Валери Симеонов, парламентът отхвърли искането

  • 24 октомври 2018 09:22

  • 1312
  • 0
БСП поиска изслушване на Валери Симеонов, парламентът отхвърли искането
© parliament.bg

ПГ на "БСП за България" поиска изслушване на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за изказването му за майките на деца с увреждания.

Предложението е внесено във вчерашния ден и бе представено от депутата Валери Жаблянов. По думите му няма значение контекстът, мястото на запетайките и какво е искал да вложи в изказването си Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, тъй като цялото българско общество е останало с горчивото впечатление, че независимо, че в Конституцията пише, че държавата ни е социална, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е искал да квалифицира майчинството като инструмент за изнудване на държавата.

Скандалът е нечуван и настояваме Симеонов да пристигне в зала и да даде обяснение, допълни още Валери Жаблянов.

Парламентът отхвърли предложението на БСП. "За" гласуваха 92 народни представители, "против" – 122 и "въздържали се" – 14.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1312 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини