Явор Нотев: Сидеров няма претенции към поста на Валери Симеонов

  • 19 ноември 2018 10:26

  • 792
  • 2
Явор Нотев: Сидеров няма претенции към поста на Валери Симеонов
© Булфото/Архив

От Патриотичното обединение не можем и не бива да заявяваме като цена за продължаване на участието ни в управлението броят и разпределението на вицепремиерските постове. Това е несериозно и недалновидно. Това заяви в ефира на БНР Явор Нотев от „Атака“ и зам.-председател на парламента.

Тези протести и искания, които могат да се обобщят около претенцията „Не мога повече така“ и „Смяна на системата“, то в крайна сметка всички тези призиви намират отговор в отдавна поставени основни разбирания на лидера на „Атака“ за промяна на стандарта на живот в страната, включително с негови искания, които бяха категорично и от мнозинството отхвърлени за увеличаване доходите на хората, увеличаване на заплащането на почасовата ставка и за увеличаване на заплатата до поне средната минимална заплата за Европа. И увеличението на пенсиите, и на заплатите бяха коментирани като недостижима цел и нереалистична. Сега виждаме, че българите не желаят да живеят със стандарта, който им отреждат по-ниските доходи и те се превръщат в изключителен проблем“, коментира Нотев.

,,Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не претендира за вицепремиерския пост на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16'', категоричен беше Нотев.

Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов смята, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа трябва да потърси своята лична отговорност за спада на доверието към Патриотите.

„Ние през цялото време сме се опитвали да работим, предлагали сме идеи в парламента, защитавали сме ги. Като изключим нашето участие, през останалото време занимавахме обществеността със скандали и беше абсолютно логично да се стигне до тук. Наистина имаме фундаментален разговор – как продължаваме и изобщо продължаваме ли заедно, можем ли да се обединим около тези приоритети, които са ни събрали, и най-важното – можем ли да ги реализираме. Аз не виждам през последните месеци ние реално да работим заедно“, сподели Веселинов.

Представителят на ВМРО изрази надежда трите партии да бъдат заедно на европейските избори.

Последвайте канала на

Владимир Василев
792 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.19 | 10:53

2

Искрене, не мислиш далновидно.Ако искате да сте на внимание на електората ,незабавно Каракачанов да подаде оставката и да се абстрахирате от Сидеров и Борисов .Със сидеров вие нямате переспектива.Сидеров е подлога на ДПСи е техен клин в ОП.На избори без Сидеров ,а с някои десни формации

чичо

2018.11.19 | 10:51

1

Какво въобще може да иска един психично болен човек? Учудващо е че наглед умни хора като вас и Станилов се вързвате на глупавите му начинания. Какво добро е донесъл този човек на народа си освен серия от глупави постъпки.Неговото присъствие в политиката се дължи на късата памет на народа.

Добави коментар

Водещи новини