Мустафа Карадайъ: Симеонов е воденичен камък на шията на държавата (видео)

  • 24 октомври 2018 09:35

  • 20345
  • 5
Мустафа Карадайъ: Симеонов е воденичен камък на шията на държавата (видео)
©

Ние от ПГ на ДПС настояваме за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Заради поведението му спрямо майките на деца с увреждания от Европа ни помислиха за фашисти. Този човек всеки път преминава червената граница. Последното му изявление беше брутално, цинично и то показа уродливото лице на облечен във власт.

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

,,Това е един вицепремиер, изгубен в собственото си неведение, който нанесе щети на държавата. Проблемът не е само политически, но и морален, дори цивилизационен'', отбеляза той.

,,Участието му в управлението е недопустимо. За да не счупят вредната конструкция, ГЕРБ подлагат на риск държавата. Говорят за стабилност, а вместо това – хаос. По този начин се налага липсата на човечност. Това ли е стабилността, за която говорят? За ерозията на държавността'', каза Карадайъ.

,,Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е воденичен камък не само за шията на премиера, но и за шията на държавата. Страната ни вече не само е най-бедната в ЕС, но вече и най-нехуманната'', сподели лидерът на ДПС.

,,Демокрацията у нас е в криза, държавността е в агония. В създадената ситуация има няколко възможности – или Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 си отива, или правителството си отива, или позор за цялата държава. Ако Симеонов не си отиде от властта, ние от ДПС ще предприемем действия, за да защитим демокрацията и да спасим България'', завърши Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Последвайте канала на

Владимир Василев
20345 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.10.24 | 22:04

5
Бегай бе, поганец!
х

2018.10.24 | 17:12

4
жооооо
KFD

2018.10.24 | 12:07

3
Браво на този, който е написал текста. Аман от необразовани и неуки политици.....поне се научи да четеш......
"Лимонови резанки"

2018.10.24 | 10:56

2
Че то има ли по-големи воденични камъни от вас? Без да ограбвате държавата сте за никъде. Затова е този вой. Явно сте огладнели, ама много огладнели, че кранчето отдавна ви е врътнато.
Боклуци

2018.10.24 | 10:16

1
А вие турците и сиганите сте ТУМОРЪТ на Майка България!

Добави коментар

Водещи новини