Сергей Станишев: Вижда се краят на ГЕРБ - ерското иго

  • 12 октомври 2011 17:50

  • 1236
  • 4
Сергей Станишев: Вижда се краят на ГЕРБ - ерското иго
© Булфото

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е звуча фалшиво по време на телевизионния дебат с Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Затова няма да се изненадам, ако бъдем първи още на първия тур на президентските избори.

Вижда се краят на ГЕРБ - ерското иго, каза Станишев. Никога не съм виждал толкова отчаяни хора, особено през последните месеци. „Много хора повярваха на ГЕРБ – пенсионери, лекари полицаи. Но кой не остана излъган?”, попита Станишев.


„Две години празни приказки. Но аз искам Борисов да остави на следващото правителство същото наследство – 8,2 млрд. лв. резерв и същото ниско ниво на държавния дълг – едно от най-ниските в ЕС. За последните 20 години никога не е имало правителство толкова арогантно към нуждите на хората. Две години няма ни увеличение на доходите, а няма дори и индексация. Понеже решиха всички проблеми на държавата, вече дават акъл и на Европа”, отбеляза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Въпреки очакванията правителството няма да вдигне доходите и през 2012 г., защото е поело ангажимент пред Европейската комисия това да не се прави до 2013 г., посочи Станишев. „Има пари за скъпи магистрали, има 130 млн. лв. повече за администрацията, а няма пари за болници”, каза още лидерът на БСП. По думите му ГЕРБ разчита, че хората няма да гласуват и че купеният контролиран вот ще им свърши работа, но това няма да стане така, защото хората заявяват, че трябва да се сложи край на това отношение към тях. „Няма да е лесно излизането от батака, който направи ГЕРБ, но не е невъзможно. БСП е алтернативата на управляващите и това ще си проличи по изборните резултати. БСП ще поеме своята отговорност, не заради властта, а за да върне на хората надеждата, свободата и нормалността”, заяви Станишев.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1236 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.10.13 | 21:30

4
za poreden put sled upravlenie na BSP sme v nacionalna katastrofa.. Do koga ? trqbva da gi zakrieme
Честен съдия

2011.10.13 | 21:29

3
Колко нагли станаха, като не ги осъдиха :(( Ей затова трябва да се промени съдебната система и да се осъдят 20 политици и 30 мутри, че народът малко да повярва в тази държава. Не е толкова страшно, просто трябва да се направи няколко пъти, да има прецеденти. Има много честни съдии, които са принудени да отсъждат обаче както им наредят корумпирани шефове, мутри и политици. Ако постепенно се създаде атмосфера на отърсване от страха, нещата ще се променят. Доган ще събира армия, този иго съзира. И накрая ще се обединят с Догановата армия да ни освобождават от игото, нали ... Много мъка има на този свят, Моканин!
хи-хи

2011.10.13 | 12:16

2
Тоя пак си разказва сънищата !!! Политически хамстер !
SHOPA

2011.10.13 | 12:10

1
Блаженни са верующите, Гей! "БСП ще поеме своята отговорност, не заради властта, а за да върне на хората надеждата, свободата и нормалността". От това изказване излиза, че сега хората са ненормални, лишени от свобода и надежда. БСП отново лъже, защото те винаги са бягали от отговорност и действията им винаги са водели до катастрофа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини