Красимир Каракачанов: Проблемът ни е "циганския въпрос"

  • 04 октомври 2011 07:58

  • 1781
  • 0
Красимир Каракачанов: Проблемът ни е "циганския въпрос"
© Интернет

Ако аз бяха президент, нямаше да чакам 1 октомври, за да свикам Консултативния съвет по национална сигурност, а на следващия ден след случилото се в Катуница, каза Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, кандидат за президент, издигнат от ВМРО – БНД и лидер на партия ВМРО в сутрешния блок на БНТ.

Проблемът с Катуница някои от политиците се опитаха да яхнат
и да го политизират.

ВМРО е пратило предложение с 5 точки, които трябва да се направят , за да се реши проблема с Катуница до Консултативния съвет, до Министерски съвет и до Народното събрание.

Проблемът в България се нарича „цигански въпрос“, но да обясняваме, че Цар Киро е виновен за този проблем, не е редно, за Катуница – да, Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от е виновен, уточни .

Трябва да се вземат спешни мерки с циганския проблем, категоричеен е кандидатът за президент на ВМРО – БНД.

Ромите не пускат децата си на училище сега, защото ги е страхм но за този страх са виновни самите те – ромите, уточни Каракачанов.

В България има улици, които разделят на два свята – модерен и 15 век и даде пример за това с вчерашният побой в „Модерно предградие“, където цигани пребиха българско семейство.

Според него протестите в България не стихват, защото всеки ден се появяват проблеми между българи и цигани.

Каракачаное допълни, че държавата е тази, която трябва да опази обществения ред, защото всички имаме права, но имаме и задължения.

Последвайте канала на

1781 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини