Каракачанов: Управляващите оказват натиск върху наши активисти

  • 15 август 2011 18:38

  • 1828
  • 5
Каракачанов:  Управляващите оказват натиск върху наши активисти
© Булфото
ВМРО ще издигне свои кандидати за кметове в около 120 населени места в страната, обяви в Силистра лидерът на партията и кандидат за президент Красимир Каракачанов, предаде БНР.

Той прогнозира, че предстоящата предизборна кампания ще бъде „кървава”, защото управляващите от ГЕРБ прилагат силови методи.

Върху активисти на ВМРО вече е оказван натиск от страна на управляващите по повод предстоящите избори, съобщи лидерът на ВМРО.

"На няколко места имаше опити, буквално силово, да бъдат натискани наши кандидати за кметове, натискани от управляващите - на едните места да не се кандидатират, на други места да се кандидатират от името на ГЕРБ. Това е една политическа помиярщина, която не може да продължава така. Казвам го в прав текст. Когато направиш министъра на вътрешните работи шеф на предизборния си щаб и той в две последователни изказвания говори като министър на вътрешните работи и се заканва кого и как ще арестува и след 5 минути ти говори като шеф на щаба, ти е ясно какво иска да ти покаже", заяви Каракачанов.

За кмет на Силистра ВМРО издига настоящия заместник-кмет по финанси Милен Пенчев. Листата за общински съветници ще бъде готова до седмица. От ВМРО вече са представили своите кандидати за местната власт в близо 90 населени места в страната. Кандидатът за вицепрезидент, който ще се яви на изборите в тандем с Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, ще бъде оповестен в началото на септември.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1828 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.08.16 | 19:04

5
Ето ги, мухлясалите герберчета пак надигат немощен гласец как "тройната коалиция" им пречи... нищо, че ВМРО няма НИЩО общо с тях, и че Краси поне се е доказал като трезвомислещ човек, а не като дебила Лидеров или некадърника Борисов.
vanko76

2011.08.16 | 19:03

4
Не знам за ВМРО,но някои трябва да натрие носа на селския самохвалко Борисов.
айдук

2011.08.16 | 19:03

3
Ма и той е от партията на Гоцето, Алексейчо Петровия, Доганча. Ми той си го призна бе хора.
Tanaz

2011.08.16 | 19:03

2
Ех, Красимирчо... И ти ли... Нищо, кажи си и после бягай, и без това теб те виждаме само по избори! На мен взе да ми писва само една и съща песен, от едни и същи хора, по едно и също време през четири години! Като слънчогледи са - един зяпне и крякне в една посока и... айдеее - другите по него! Бойко има бая боклук да рине! И не само от софийския...
ERZAC MAKE

2011.08.16 | 19:03

1
KOLKOTO DUNAV TRAGVA OT TEVNOTO EZERO,TOLKOVA I NYAKOI TI PRE4I.EEE AMA NALI SEREGEI4O TI E PORA4AL DA SE PLA4E6,KATO O6TIPANA NEVESTA,TA ZA TOVA!NALI!?...

Добави коментар

Водещи новини